Putous

Putous-tähti: Absolutismiani ihmetellään

Julkaistu:

Putouksen Essi Hellén teki todellisen irtioton opintojen jälkeen, kun hän lähti näyttelijäpuolisonsa Mikko Virtasen kanssa kahdeksi vuodeksi Kokkolaan.
Opettajat suosittelivat kokeilemaan siipiään teatterissa, ja Kokkolan kaupunginteatteri kiinnitti opiskeluaikoina rakastuneen pariskunnan.

- Kokkolassa meni koko elämä uusiksi. Tällaiselle ylisosiaaliselle ihmiselle oli aikamoinen kasvunpaikka, kun elämässä oli yhtäkkiä ainoastaan työ. Minulla oli hirveä ikävä perhettä ja ystäviäni. Huomasin, että myös henkilökohtaisen elämän on oltava tasapainossa, jotta tätä työtä jaksaa.Takaisin Helsinkiin pariskunta palasi esikoistytär mukanaan.

- Olin halunnut äidiksi jo monta vuotta. Aina kun joku kysyi kuulumisia, sanoin, että mä vain haluaisin lapsen. Tyttäremme on aivan huikea pakkaus, Essi Hellén kertoo hymyillen.

Tällä hetkellä lapsen isä on hoitovapaalla, joten Essi voi keskittyä Putoukseen. Lauantain suorista lähetyksistä hän kiitää aina vauhdilla kotiin, mutta ihmisten ilmoille tai vaikkapa juhlimaan näyttelijä ei edes kaipaa. Essi lopetti alkoholinkäytön kaksi vuotta sitten.

- Huomasin, ettei alkoholi sovi minulle. Voin paremmin ja elämäni on parempaa näin. Ihmettelyä saan toki kuulla, mutta olen oppinut joko selittämään tai sivuuttamaan kysymykset tyylikkäästi. Ja aina voi kysyä vastakysymyksenä, miksi toinen juo - vaikka ei minua toisten alkoholinkäyttö häiritsekään.

- Alkoholin ei tarvitse kuulua elämään, vaikka olenkin nuori ja näyttelijä. Elämäni on parempaa näin, Essi sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt