Tällaisia ovat uudet Putous-tähdet: Konkareita ja uusia kasvoja

Julkaistu:

putous
Putouksen uusi näytteljäkaarti esiteltiin tänään maanantaina. Mukana on monipuolinen joukko tuttuja ja tuntemattomia kasvoja.
Uusi Putous-kausi starttaa 11.10. MTV-kanavalla. Tuolloin uusilla näyttelijöillä on todellinen näytönpaikka.

Putouksen kuudennella kaudella on mukana kahdeksan näyttelijää: Mari Perankoski, Antti Holma, Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Niina Koponen, Ville Tiihonen ja Jenni Kokander. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.


Näin uusia tähtiä kuvailtiin MTV:n tiedotteessa:
 

Essi Hellén


 
26-vuotias Essi Hellén on Putous-kaartin kuopus eli häneltä voinemme odottaa lapsellisia juttuja, päättömiä hokemia ja alkeellisia sanaleikkejä - kaikki hyvän huumorin peruselementtejä.

Tämä nouseva komedienne tiedetään mm. menestyselokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto ja tulevista uutuuksista, kuten Viikossa aikuiseksi ja Nuotin vierestä.

Elokuva- ja tv-työn ohessa Essi keikkailee Käheät kurkut -lauluiltojen merkeissä, joissa esittää omia sovituksiaan.
 


Jenni Kokander


 
Liekehtivän punatukkainen Jenni Kokander on Teatterikorkeakoulusta valmistuttuaan työskennellyt freelancerina teatterissa, tv:ssä ja elokuvissa.

Hänet muistetaan erityisesti menestyskomediasta Ainoat oikeat. Marraskuussa 2014 pyörähtää puolestaan Ylellä käyntiin Jennin nimeä kantava tv-sarja Kuka kutsui Kokanderin, jossa tämä armoitettu komedienne tutustuu eri maista kotoisin oleviin perheisiin.

 

Mari Perankoski


 
Mari Perankoski on suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja, joka on vaikuttanut tv-komedian puolella mm. nimikkosarjassa Yksi lensi yli Marin pesän sekä ohjelmissa Ranuan kummit, Ihmisten puolue, Röyhkeä diplomatti ja Kimmo.

Teatterin puolelta hänet tiedetään Q-teatterista ja Ryhmäteatterista ja valkokankaalta taas mm. elokuvauutuudesta Mielensäpahoittaja.

Maria on tituleerattu Suomen hauskimmaksi naiseksi, joten hän on luonteva näyttelijävalinta Suomen hauskimpaan ohjelmaan.
 

Niina Koponen


 
28-vuotias Niina Koponen on alun perin Lahdesta kotoisin oleva ammattinäyttelijä, joka tiedetään mm. elokuvista Elokuu, Rat King, Juoppohullun päiväkirja ja Ei kiitos.

Hän on myös Riskiryhmä-improvisaatioryhmän kantavia voimia ja tekee omaa musiikkia singer-songwriter-meiningillä. Harrastuksekseen Niina nimeää monipuolisen urheilemisen, mutta täsmentää myöhemmin kyseessä olevan lähinnä satunnaisen pyöräilemisen ja urheiluvaatteisiin pukeutumisen.
 
 

Antti Holma


       
Antti Holma on 32-vuotias helsinkiläinen näyttelijä, jonka tuorein näyttö komedian saralla on sketsisarja Myllyrinne & Company. Tätä ennen Antti on työskennellyt pääsiassa teatterissa, josta muistetaan mm. hänen itse kirjoittamansa, ohjaamansa ja näyttelemänsä monologit.

Antti on myös erinomainen käsikirjoittaja, joka on työskennellyt sekä radiossa, tv:ssä ja kirjallisuuden puolella. Hän on saanut tunnustustakin työstään: vuonna 2009 Antti pokkasi Vuoden näyttelijätulokas -palkinnon, joka jaettiin vain yhden kerran ja heti sen jälkeen lakkautettiin.

 

Joonas Nordman


 
Suuri yleisö ei tunne Joonas Nordmania stand up -koomikkona, eikä Young love -elokuvan tähtenä, eikä etenkään käsikirjoittajanimenä useiden tv-sarjojen takaa, kuten YleLeaks ja Putous.

Sen sijaan hänet saatetaan muistaa menestyksekkäästä Siskonpeti tv-sarjasta, jossa Joonas teki monta vahvaa naisroolia.

Nähtäväksi jää minkälaista fanihysteriaa tämä koomikko saa aikaan - viuhuuko kotikatsomoissa ehkä Joonas-huiveja ja päättyykö Joonaksenkin nopeasti noussut ura hajoamiseen.
 

Kari Ketonen

      
 
Ketosen ja Myllyrinteen Ketonen on useilla Venla- ja Kultainen TV -palkinnoilla tunnustettu suuren yleisön rakastama koomikko, joka on tähdittänyt mm. Napapiirin sankarit 1 ja 2 -elokuvia.

Lapsikatsojat tunnistavat hänet Pelikaanimiehenä tai ehkä siksi, että hän on heidän kanssaan samalla tasolla - ainakin fyysisesti. Kari Ketonen on omien sanojensa mukaan paitsi merkittävä kitaristi (ironiaa), myös innokas paljasjalkajuoksija (ei-ironiaa).

Hänellä on lisäksi psykoterapeutin koulutus, jonka kautta ansaittua ammattitaitoa Kari hyödyntänee Putouksessa kansallisen nauruterapian muodossa.
 

Ville Tiihonen


 
Leipätyönään jo seitsemän vuotta Stella Polaris-ryhmässä improvisoineelta Villeltä voisi kysyä, että mitä vikaa on käsikirjoitetuissa repliikeissä?!? (käsikirj.huom.)

Toisaalta Putouksen suorat lähetykset yllätyselementteineen sopivat Villen ammattitaitoon kuin pellenenä päähän.

Ville muistetaan näyttelijänä mm. Mustat lesket -tv-sarjasta, Kulman pojat -elokuvasta sekä teatterin puolella Kansallisteatterista ja Helsingin Kaupunginteatterista.

Komiikan saralla Ville on kunnostautunut erityisesti hauskojen, jopa kulttimainetta nauttivien sarjakuva-albumien luojana.
 
 

Heikki Paasonen


 
 
Kenties tunnetumpi kuin Heikki Paasonen itse on hänen heikko ranskan kielen taitonsa, minkä vuoksi häntä ei päästetty juontamaan Suomessa järjestettyjä Euroviisuja.

Tapahtunut traumatisoi sekä Heikin että Suomen kansan, mutta teki myös Euroviisuista lähestulkoon ainoan ohjelman, jota Heikki ei ole juontanut.

Tämä sympaattinen ja hyvän tilannetajun omaava suosikkijuontaja muistetaan mm. Idolsista, Summerista, Heikki ja Mikko-showsta, Huumasta, Suurista seteleistä ja X Factorista.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt