Saariluoma ryminällä Twitteriin - tästä Putous-selfiestä tuli välitön hitti

Julkaistu:

Putouksen jättävä juontaja Jaakko Saariluoma tuli perjantaina Putouksen Unicef-erikoisjakson päätyttyä ryminällä Twitteriin.
Hän laittoi ensimmäisenä omana twiittauksenaan selfie-kuvan itsestään Putous-hahmojen ympäröimänä.Kyseessä oli aito copy cat -oivallus, jonka juuret juontavat vajaan viikon taakse, kun Oscar-gaalan juontanut Ellen DeGeneris kuvasi itsensä Oscar-tähtien kanssa.

DeGeneresin kuva ylsi nopeasti Twitterin historian uudelleentviitatuimmaksi.Saariluoman selfie lähti samanlaiseen nousukiitoon ja sillä oli kello 22.33 2021 uudelleentwiittausta ja 2822 tykkäystä.

Matkaa DeGeneresiin on vielä jonkin verran, sillä tämän uudelleentwiittausten määrä on juuri nyt 3 miljoonaa ja 347 936.

@MTV Putous lähestyi De Generesiä twiitillä, jossa kehotti tätä "vapisemaan ja katsomaan, kuinka syntyi Saariluoman Jaskan huippusuosittu selfie suorassa Putous-lähetyksessä".Saariluoma on Twitterissä vielä ns. "munapää" eli hänellä ei ole profiilikuvana omaa kuvaansa vaan ns. "muna".
Seuraajia hänellä on 4 728, seurattavia 7.

Saariluoman ensimmäistä twiittiä seurasi nopeasti 85 muuta, kun Saariluoma alkoi kiittää saamistaan twitter-kehuista.

Tämän illlan Putouksen erikoisjakso innosti suomalaisia live-twiittaamaan huolimatta viime tiistain Ajankohtaisen Kakkosen kannabis-illan paljastamista live-twiittauksen riskeistä ja ns. pipopääkohusta.

Ympäristöministeri Ville Niinistö osoitti Alexander Stubb -maista intoa hehkutuksillaan. "Huikeaa settiä" ja "Jäbä duunaa oikealla asialla".

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt