Hän on lukijoiden suosikki Putous-voittajaksi - tilastotkin puoltavat ykkössijaa

Julkaistu:

Putous
MTV3:n Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailussa on jäljellä enää kolme kilpailijaa.
He ovat Armi Toivasen elämäntapavalmentaja Ymmi Hinaaja, Jussi Vatasen imatralainen kotirouva Antsku ja Iina Kuustosen punavuorelainen mainostoimistossa työskentelevä Janne ”Jäbä” Leisson.

IS:n lukijoiden äänet jakautuivat sunnuntaina selkeästi yhden hahmon hyväksi. Äänestyksen perusteella Putouksen voittaa Jussi Vatasen hahmo Antsku. Eiliseen iltaan mennessä se oli saanut 71 prosenttia annetuista äänistä. Lähes tasoissa kannoilla tulivat Jäbä 15 prosentilla ja Ymmi 14 prosentin ääniosuudella.

- Tässä se taas nähää, Jussi Vatasen hahmot hallitsee, on jo toista vuotta suosiossa, kommentoi eräs lukijoista.

Ilta-Sanomien tekemän tilastoselvityksen mukaan Vatanen todella on vahvoilla voittajaksi myös tilastollisesti. Viime vuonna hän voitti hahmokisan Karim Z. Yskowiczillaan.

Vatasta paremmin sketsihahmokisassa ovat pärjänneet ensimmäisen ja toisen kauden voittajat Aku Hirviniemi ja Riku Nieminen, mutta heidän hahmonsa Slaikka Gustafsson (Hirviniemi) ja Jarmo Heikkinen (Nieminen) ovat jo pudonneet kisasta.

Jos äänestäjät suosivat samoja näyttelijöitä kuin edellisillä kausilla, myös Armi Toivasen hahmo Ymmi Hinaaja voi kisata vielä voitosta. Toivanen voitti sketsihahmokisan toissa vuonna hahmollaan Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.

Mielenkiintoista on, että yksikään Putouksen näyttelijöistä ei kuitenkaan ole koskaan saanut hahmollaan kuin yhden voiton.

Vielä mukana oleva Iina Kuustonen voi siis vielä yllättää, koska nyt olisi hänen vuoronsa voittaa kilpailu. Kolmannella Putous-kaudella hän pääsi hahmonsa Jani-Petterin kanssa kolmannelle sijalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt