Miten Putous-suosikkien käy?

Julkaistu:

Tulevaisuus avoinna
Jaakko Saariluoma ja ohjaaja Tuomas Summanen jättävät Putouksen. Loput suosikit pohtivat jatkoa.
Viidettä kautta pyörivän Putous-ohjelman tulevaisuutta ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta jonkinlaisia muutoksia tekijätiimiin on jo aivan varmasti tulossa. Ohjelman juontaja Jaakko Saariluoma ilmoitti torstaina, ettei enää aio jatkaa ohjelmassa tämän kauden jälkeen. Aiemmin  ohjelman pitkäaikainen vastaava tuottaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja Tuomas Summanen on ilmoittanut lopettavansa tämän kauden jälkeen.

Saariluoma kertoi päätöksestään ensimmäisenä Apu-lehden haastattelussa.

-Tietystä kaivosta voi ammentaa tietyn verran, sitten sen on annettava taas täyttyä. Jo viisi vuotta olen missannut lasten hiihtolomat, joten tämä on minulle viimeinen kausi. Nyt haluan tehdä jotain muuta, Saariluoma kertoo lehdessä.Saariluoman päätös on ollut ohjaaja Summasen mukaan tiedossa jo jonkin aikaa. Kiinnostavaa tietysti on se, aikooko Saariluoman lisäksi joku muukin näyttelijöistä laittaa tummansinisen kauluspaitansa naulaan.

-Minulla ei ole tietoa muiden suunnitelmista, emmekä ole puhuneet tästä sen enempää. Keskitytään nyt tämän show’n tekoon. En ole ehtinyt vielä miettiä edes fiiliksiäni Jaskan lähdöstä, Summanen pyörittelee.Summanen kertoi lopettamispäätöksestään jo ennen kauden alkua.

-Olen edelleen päätöksessäni. Tämä on minun viimeinen Putoukseni, se on varmaa. Uusia juttuja on jo tiedossa.

Ilmoitit jo edellisellä kaudella olevasi lopettamassa, mutta 1,5 miljoonan katsojaluvut kannustivat jatkamaan. Nyt luvut ovat nousseet entisestään. Saisivatko ne sinut vielä pyörtämään päätöksesi?


-Ei, mutta ne auttavat ja kannustavat kyllä tämän kauden läpi viemiseen.

Muista näyttelijöistä Aku Hirviniemi, Riku Nieminen ja Krista Kosonen kertovat, etteivät he ole vielä tehneet päätöstä tulevaisuudestaan.

Riku Nieminen saattaa jättää päätöksensä jopa loppuvuoteen.
-En tiedä jatkosta, teen päätökseni tämän vuoden puolella ennen joululomia.

-En ole vielä miettinyt koko asiaa, hoidetaan tämä kausi nyt tästä ensin, Hirviniemi vastasi Ilta-Sanomille torstaina.

-En tiedä vielä mistään mitään. Emme ole puhuneet asiasta, Krista puolestaan kommentoi.

IS ei tavoittanut torstaina muita Putous-näyttelijöitä kommentoimaan jatkoaan ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt