Niinistön valvojaisissa arviolta jopa 600 ihmistä

rac

Julkaistu:

Valitsijayhdistyksen ehdokkaan, kokoomustaustaisen Sauli Niinistön vaalivalvojaisiin saapui paikalle noin 550–600 ihmistä, arvioivat järjestäjät STT:lle sunnuntaina.
550–600 vieraasta reilut 400 oli paikalle saapunutta yleisöä.

Niinistön vaalivalvojaisia vietettiin sunnuntai-iltana Vanhalla ylioppilastalolla Helsingin ydinkeskustassa. Järjestäjät kertoivat aiemmin illalla, että rakennuksessa olisi tilaa arviolta noin 1 200 ihmiselle.

Vanhan ylioppilastalon juhlasaliin oli kello 21.30:n aikaan kokoontunut runsaasti ihmisiä nauttimaan vaali-illasta. Suurta väentungosta ei nähty, vaan juhlasalin läpi pääsi liikkumaan sujuvasti ja paikoin oli myös tyhjää tilaa.

Vanhan ylioppilastalon ovet avattiin yleisölle noin kello 19:n aikaan. Tällöin rakennuksen ulkopuolella oli kymmenien metrien jono, kun Niinistön kannattajia päästettiin portaittain sisään. Puoli tuntia myöhemmin jono oli purettu.

Niinistön puoliso, lasta odottava Jenni Haukio ei ollut osallistumassa Vanhan vaalivalvojaisiin. Kampanjapäällikkö Pete Pokkinen kertoi STT:lle, että Haukio oli kuitenkin hengessä mukana ja seurasi vaali-iltaa kotikatsomosta.

Haukion, 40, ja Niinistön, 69, on tarkoitus saada perheenlisäystä helmikuussa. Tuleva lapsi on Haukiolle ensimmäinen ja Niinistölle kolmas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt