Soininvaara: Haluaisin nähdä Haaviston ehdokkaana kuuden vuoden kuluttua

rac

Julkaistu:

Presidentinvaalit 2018
Vihreiden valvojaisissa Tavastialla vallitsee hyvä tunnelma.
Vihreiden konkari Osmo Soininvaara sanoo yllättyneensä Sauli Niinistön kovasta ennakkoäänisaaliista. Hänen mielestään on hienoa, että Pekka Haavisto löi ennakkoäänissä niin selvästi keskustan ja sosiaalidemokraatit.

– Mielenkiintoisinta on nyt keskustan sisäinen kamppailu, Vanhanen ja Väyrynen.

Soininvaara haluaisi nähdä Haaviston vihreiden presidenttiehdokkaana myös kuuden vuoden kuluttua. Hän uskoo, että silloin tällä on vahvat mahdollisuudet voittaa, vaikka Helsingin pormestari Jan Vapaavuorikin lähtisi ehdolle.

Soininvaaran mielestä SDP:n Tuula Haataisen heikko tulos ennakkoäänissä kertoo siitä, että puolue on syvissä vaikeuksissa. Hänen mielestään SDP:n olisi jo pitänyt tehdä asialle jotain.

– Vanhan presidenttipuolueen ehdokkaalle ennakkoäänistä 3,5 prosenttia ja demareilla se vielä aina laskee siitä, päivitteli Soininvaara.

Vihreiden valvojaisissa Tavastialla tunnelma ei ole latistunut, vaikka peli on selvä ensimmäisen kierroksen jälkeen. Paikalle odotetaan kovasti ehdokasta itseään. Myöskään puoliso Antonio Floresia ei ole vielä nähty paikalla, vaikka hän on kertonut tulevansa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt