Presidentinvaalien tulosillan kaikki käänteet ISTV:ssä – katso suoraa lähetystä kello 19 alkaen

Julkaistu: , Päivitetty:

rac
Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien yhteinen tuloslähetys alkaa sunnuntaina jo kello 19. Nopeasti päivittyvää tulospalvelua voi seurata is.fi:ssä.
Voit seurata ISTV:n ja HSTV:n vaali-illan tuloslähetystä suorana lähetyksenä kello 19.00 alkaen jutun pääkuvana olevalta videolta. Illan pääpaikkana on Helsingin Säätytalo, jossa vaalin käänteitä reaaliaikaisesti ISTV:n lähetyksessä seuraavat Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala ja Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimittaja Marko Junkkari.

Hetki hetkeltä vaali-illan tapahtumista kertovaan seurantajuttuun pääset täältä.

Lähetyksessä pohjustetaan perusteellisesti vaalin ensimmäisen kierroksen asetelmat ja kerrotaan ennakkoäänten tulos heti kello 20:n jälkeen, kun äänet tulevat julki.


Kaikki presidenttiehdokkaat saapuvat Säätytaloon noin kello 20.30, jolloin heidän ensimmäiset kommenttinsa kuullaan suorassa lähetyksessä.

Toimittajamme ovat luonnollisesti paikalla kaikkien ehdokkaiden vaalivalvojaisissa.

Kun ennakkoäänet tulevat, näytämme välittömästi tunteelliset ja historiaan jäävät hetket. Kun tulos alkaa olla selvillä, seuraamme tiiviisti tunnelmia eri ehdokkaiden vaalijuhlissa.

Vaalin tulos pureskellaan tuoreeltaan selväksi maanantaiaamuna ISTV:n suorassa studiolähetyksessä, jossa ääneen pääsevät terävät politiikan kommentaattorit ja tavallinen äänestäjärahvas.

Ääntenlaskua voi seurata sunnuntai-iltana kätevimmin Ilta-Sanomien verkkosivuilta, jossa on nopeasti päivittyvä tulospalvelu.

Voit hakea tietoa oman kotikuntasi äänestystuloksista ja eri ehdokkaiden menestyksestä eri äänestysalueilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt