IS:n vaalistudio: Presidentinvaaleihin aikaa enää tunteja – kuka on nousussa ja kuka laskussa?

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Mitä on jäänyt käteen vaalikamppailusta ja mitkä ovat sunnuntain vaalien ennakkoasetelmat? Kuka on nousussa ja kuka laskussa? ISTV:n vaalistudio kävi perjantaina läpi vaalien loppukiihdytyksen, kun aikaa vaalipäivään lasketaan enää tunneissa.
Miltä vaalikamppailu on näyttänyt ja näyttää, kun Yle piti torstai-iltana suuren vaalikeskustelunsa ja kaikki 13 tenttiä on nyt takana? Myös viimeiset gallupit on julkaistu, edessä on enää vähän kampanjointiaikaa.

Valitaanko Sauli Niinistö sunnuntaina ensimmäisellä kierroksella presidentiksi? Putoaako gallupkannatustaan menettäneen Niinistön suosio alle 50 prosentin?

Torstaina julkaisuissa kyselyissä Yle sai Niinistön kannatukseksi 63, ja Helsingin Sanomat 58 prosenttia.

Kuka nousee vaalien kakkossijalle – miltä näyttää Pekka Haaviston, Paavo Väyrysen ja Laura Huhtasaaren kamppailu?

Miksi Matti Vanhasen ja Tuula Haataisen kannatukset ovat kaukana puolueidensa kannatusluvuista?

Mitä presidenttiehdokkaiden kannatusluvut vaikuttavat puolueiden elämään presidentinvaalien jälkeen?

IS:n politiikan toimitus paketoi ja analysoi presidentinvaalien kiemurat studiokeskustelussa, jonka näet jutun pääkuvana olevalta videolta. Studiossa keskustelemassa olivat politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala, politiikan uutistuottaja Hanna Vesala ja politiikan toimittaja Mika Lehto.

Ilta-Sanomat seuraa presidentinvaalien tulosiltaa hetki hetkeltä suorassa lähetyksessä sunnuntaina kello 19 alkaen osoitteessa is.fi. IS:n tulospalvelusta näet oman ehdokkaasi äänet sekä sen, miten omalla alueellasi äänestettiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt