Presidentinvaalit 2018

Kyllönen kummasteli: Mihin vanhasmainen hersyvä huumori katoaa kameroiden edessä? Vanhasen vastaus sai aikaan naurunremakan

Julkaistu:

Matti Vanhanen (kesk) on aiemminkin saanut kommentoida harmaana pidettyä imagoaan.
Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien tänään tiistaina järjestämän yhteisen presidenttitentin loppuvaiheella ehdokkaat saivat vuorollaan nostaa keskusteluun toisten ehdokkaiden sanomisia tai muita asioita, jotka olivat jääneet heillä vaalitenttien aikana hampaan koloon.
  • Koko tentin voit katsoa yllä olevalta videolta!
Vasemmiston presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas) pohti omalla vuorollaan sitä, mihin keskustan ehdokkaan Matti Vanhasen rentous katoaa, kun hän astuu takahuoneesta yleisön ja kameroiden eteen.

– Vanhasen Matilta haluaisin kysyä, kun tuolla takahuoneessa on monta kertaa irronnut sellainen vanhasmainen hersyvä huumori niin missä on se nappi, mikä saadaan siihen valiomiehen rinnalle, vähän semmoinen niin kuin rento meininki.

Vanhanen sai vastausvuorollaan aikaan naurunremakan yleisössä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on siellä takahuoneessa, Vanhanen vastasi itsekin naureskellen.

– Kyllä tämä työ-Matti on aika asiakeskeinen, hän lisäsi ja siirsi keskustelun seuraavaan aiheeseen.


Sipiläkin kommentoinut Vanhasen asiakeskeisyyttä

Vanhanen on aiemminkin saanut kommentoida harmaana pidettyä imagoaan. Vaikka ehdokkaalla on ehdottomasti asiaosaamista tukenaan, ei kansanvillitsijän vikaa kuitenkaan liikaa löydy.

Toissa viikolla hän kertoi Ylen yksilötentissä, ettei aio myöskään pyrkiä muuttamaan itseään tässä suhteessa, vaan aikoo pysyä omana itsenään.

Vanhanen myös toivoi, että häntä äänestettäisiin presidentiksi tehtävään vaadittavien valmiuksiensa vuoksi.

– Se olisi se vahvuus, joka minulla on. Näyttäisin feikiltä, jos tekisin jotain muuta, Vanhanen sanoi Ylen suorassa lähetyksessä.

Vanhasen rauhallisesta olemuksesta on vitsaillut myös pääministeri Juha Sipilä (kesk).

Runsas viikko sitten hän nosti keskustapuolueen puheenjohtajapäivillä Helsingissä esille arvostelun siitä, että Vanhanen tarvitsisi piristystä persoonaansa.

– Pitäisikö löytää sisäinen narsisti tai lähteä jotenkin pelleilemään, Sipilä kuvasi Vanhasen luonteestaan osakseen saamaa arvostelua.

Vanhanen toisti puheenjohtajapäivillä, ettei lähde muuttamaan omaa tyyliään, vaan aikoo keskittyä tulevaisuudessakin asiakysymyksiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt