Presidentinvaalit 2018

Matti Vanhanen paljasti ISTV:n vaaligrillissä: Antoi Putinille lahjaksi kirveen, sai itse puukon

Julkaistu:

Presidentinvaalit 2018
Presidenttiehdokas Matti Vanhanen kertoi ISTV:n vaaligrillissä myös naisseikkailujensa jättämistä jäljistä.
Presidenttiehdokas Matti Vanhanen (kesk) palasi Ilta-Sanomien vaaligrillissä häntä pääministeriaikana otsikoissa pitäneisiin naiskohuihin.
  • Yllä olevalla videolla Matti Vanhasen koko vaaligrilli.
Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala kysyi Vanhaselta, millaisin silmin hän katselee pääministeriaikaansa, jota väritti esimerkiksi suhdekiemurat Susan Ruususen kanssa. Ruusunen julkaisi suhteen päätyttyä siitä yksityiskohtaisen kirjan nimeltä Pääministerin morsian vuonna 2007. Naissuhteet nostattivat keskustelua muiden muassa Vanhasen arvostelukyvystä silloisessa pääministerin tehtävässä.

– Se on elettyä elämää. Ei se itse elettynä ollut mitään show’ta. Periaatteeni on ollut se, että myös politiikassa olevilla pitää olla mahdollisuus omaan henkilökohtaiseen elämään, Vanhanen sanoi.

Vanhanen sanoi mediapyörityksen satuttaneen ja tehneen hänestä varovaisemman esimerkiksi sen suhteen, millä tavalla hänen yksityielämänsä on nykyisin nähtävillä. Vanhanen on seurustellut jo pitkään Luvian Saha Oy:n omistajiin kuuluvan Heidi Huhtamaan kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

  • Yllä olevalla videolla Vanhanen esittelee itselleen rakkaan esineen.

Putinille viety lahja paljastui

Vanhanen toi Ilta-Sanomien pyynnöstä muiden presidenttiehdokkaiden tapaan studioon itselleen rakkaan esineen. Vanhanen pitää luonnossa liikkumisesta ja esine liittyikin hänen vapaa-aikaansa.

– Tämä menee tänne yksityiselämän puolelle. Vapaa-ajallani käytössä. Visakoivua oleva grillitikku. Mainio innovaatio myös tämä idea, Vanhanen naureskeli ja kaivoi esineen esille.


Grillitikku paljastui retkikäyttöön hyvin sopivaksi, sillä se sujahti sutjakasti sisälle puiseen koteloon. Vanhanen kertoi ostaneensa kyseisen tikun itse, mutta kertoi saaneensa vastaavia myös matkoillaan lahjaksi ihmisiltä, jotka tietävät hänen mieltymyksensä luonnossa samoiluun. Sen ahkeran käytön jäljetkin olivat näkyvissä.

Samassa yhteydessä esiin nousi Vanhasen ja Vladimir Putinin toisilleen antamat lahjat. Vanhanen tapasi Putinia pääministeriaikanaan. Putin oli tuolloin Venäjän pääministeri. Nyt hän hakee jälleen jatkokautta Venjän presidentinvaaleissa. Vanhanen kertoi saaneensa aikoinaan Putinilta lahjaksi puukon, mutta ei arvannut tuoda sitä studioon.

– Ja minä annoin hänelle kirveen. Meillä oli hyvä suorapuheinen yhteys silloin, Vanhanen naurhati studiossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt