Miksi Matti Vanhanen ajaa vastaantulijoiden kaistalla vaalivideollaan? Näin hän vastaa: ”Kun katsoo tarkkaan, siinä on stuntin kädet” - Presidentinvaalit 2018 - Ilta-Sanomat

Miksi Matti Vanhanen ajaa vastaantulijoiden kaistalla vaalivideollaan? Näin hän vastaa: ”Kun katsoo tarkkaan, siinä on stuntin kädet”

Presidenttiehdokas Matti Vanhanen piti puhetta keskustan Helsingistä Tallinnaan ja takaisin suuntautuneella risteilyllä.

Julkaistu: 15.10.2017 20:26

Keskustan kenttäväen risteilyllä julkaistiin myös presidenttiehdokas Matti Vanhasen kampanjavideo.

Keskustan M/s Silja Europalla viikonloppuna järjestetyllä presidentti- ja maakuntaristeilyllä julkaistiin presidenttiehdokas Matti Vanhasen vaalivideo.

Tehdään näistä vaalit -nimisellä videolla katsojan huomio kiinnittyy siihen, että Vanhanen näyttää ajavan väärällä kaistalla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

51 sekuntia kestävässä videossa Vanhanen ajaa ympäri syksyistä Suomea.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Kampanjapäällikkö: ”Tämä oli tuotantoyhtiön ratkaisu”

Kampanjapäällikkö ja keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska kertoi Ilta-Sanomille, että videon tehneelle tuotantoyhtiölle on annettu täysi taiteellinen vapaus.

– He ovat päätyneet tähän ratkaisuun. Ei ole sen isommasta asiasta kyse, eikä se muuta videon viestiä mihinkään. Ehkä on ihan hyvä, että video on ainakin huomattu, Ovaska naurahti.

  • Katso tästä Matti Vanhasen haastattelu puolueen risteilyltä:

Puolue on kuitenkin ollut mukana videon tarinan luomisessa.

– Siinä on nostettu esiin Matille tärkeitä paikkoja ja maisemia, Ovaska sanoi.

Tehdään näistä vaalit -slogan oli näkyvästi esillä myös keskustan risteilyllä.

– Me haluamme herätellä sloganilla ihmisiä siihen, että nyt alkaa se vaihe, jolloin ehdokkaat laitetaan samaan riviin ja arvioidaan heidän poliittinen linjansa ja agendansa. On aika käydä laajaa keskustelua ja lähteä kohti vaaleja, kertoi Ovaska.

Vanhanen: Ratin takana on sijaisnäyttelijä

Ehdokas Vanhanen paljasti IS:lle, että hän ei itse aja autoa, vaan sijaisnäyttelijä.

– Kun katsoo tarkkaan, siinä on stuntin kädet. Ei ole tarkoitus ajaa vastaantulijoiden kaistalla. Huomasin saman, mutta siinä on taiteilijan vapaus, Vanhanen naureskeli.

Kampanjapäällikkö Jouni Ovaskan mukaan video on otettu vastaan hyvin.

– Presidenttiristeilyn tarkoituksena oli ylipäätään herättää ihmisiä lähestyviin vaaleihin, ja ennen kaikkea herättää oma väki nyt lähtemään paikallistasolla tekemään vaalityötä. Varsinainen kampanja avataan marraskuun lopulla puoluevaltuustossa, Ovaska sanoi.