Ultra Bra villitsi Haaviston tukikonsertissa

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston tukikonsertti huipentui Ultra Bra -yhtyeen paluukeikkaan maanantaina Helsingin jäähallissa.
Halli räjähti huimiin huutoihin, kun Ultra Bra aloitti keikkansa Heikko valo -kappaleella. Lisäksi konsertissa kuultiin muun muassa kappaleet Sinä lähdit pois, Hauki, Minä suojelen sinua kaikelta ja Savanni nukahtaa.

Tunnelma oli korkealla, ja meteli yleisön ulvoessa korvia huumaava. Ihmiset nousivat seisomaan aitioissa ja taputtivat käsiään yhteen.

Kyseessä oli Ultra Bran ensimmäinen keikka sitten vuoden 2001, kun yhtye lopetti toimintansa.

Haaviston tukikonsertissa esiintyi yhteensä 30 artistia. Ensimmäisten artistien joukossa yleisöä viihdyttivät muun muassa Mikko Kuustonen, Janna Hurmerinta ja Eero Raittinen.

Paikalla tukeansa osoittamassa olivat vihreiden puolue- ja kampanjaväen lisäksi muun muassa Päivi Lipponen (sd) ja Paavo Arhinmäki (vas). Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) nousi lavalle ja kertoi kannattavansa Haavistoa.

- Toivon, että voin kirjoittaa sunnuntaina päiväkirjaani, että monien unelma on nyt totta ja Pekka Haavisto on valittu presidentiksi.

Haavisto saapui tukikonserttiinsa suoraan kampanjakiertueelta Kokkolasta. Hän piti lyhyen puheen, jossa muun muassa kiitteli Tuomiojan tukea. Hän pahoitteli, etteivät kaikki halukkaat mahtuneet konserttiin mukaan.

- Suomessa ei ole hallia, johon me kaikki mahtuisimme, hän totesi.

Myös hänen puolisonsa Antonio Flores oli lavalla. Hän kiitti yleisöä siitä, että se tuli paikalle.

Konserttiin myytiin noin 7000 lippua. Haaviston kampanjakassaan kertyi yli 80 000 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt