Kova äärioikeistolaisväite - Soini puolustautuu

Julkaistu:

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja presidenttiehdokas Timo Soini puolustaa kansanedustaja Jussi Niinistöä blogissaan.
Sdp:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen nimitti puolustusvaliokunnan puheenjohtajaa, kansanedustaja Jussi Niinistöä (ps) ja hallintovaliokunnan puheenjohtajaa, kansanedustaja Jussi Halla-ahoa (ps) äärioikeistolaisiksi Ylen presidenttitentissä torstaina.

- Perussuomalaiset ei ole mikään äärioikeistolainen puolue, mutta siellä on selkeästi äärioikeistolaisia, kuten Halla-aho ja Niinistö, jotka julkisesti halveksivat demokratiaa ja piileksivät Timo Soinin leveän selän takana, Lipponen ilmoitti.

Timo Soini puolustaa Niinistöä perjantaina julkaistussa blogikirjoituksessaan.

- Kaikkea ei pidä sietää – edes Paavo Lipposelta, Soini kirjoittaa.

- Tunnen Jussi Niinistön pitkältä ajalta. Hän on luotettava suomalainen mies.  Filosofian tohtori, dosentti ja perheenisä.

Soinin mukaan perussuomalaisten puolue- ja kenttäväki luottaa Niinistöön, joka toimii presidentinvaaleissa Soinin vaalipäällikkönä.

- Jussi Niinistöllä on ollut merkittävä rooli Perussuomalaisten nousussa. Nyt tämä kelpo mies yritetään leimata ääri-ihmiseksi. Not in my name.

- Puolustan ystävääni ja luottomiestäni asiattomuuksia vastaan.

Mielenkiintoista Soinin blogikirjoituksessa on se, että hän ei mainitse siinä sanallakaan Jussi Halla-ahoa, jota Lipponen myös nimitti äärioikeistolaiseksi Ylen tentissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt