Kokoomuksen Mykkänen HAAPALA-TV:ssä: Marinin täytyy nöyrtyä

Kokoomus on lähtenyt vaaleihin kovilla säästöpuheilla, mutta puolueen säästökohteista on vaikea saada selvää. Mistä kokoomus leikkaisi? Ryhmäjohtaja Kai Mykkänen vastasi HAAPALA-TV:n suorassa lähetyksessä kello 12.

16.3. 8:00

Kokoomus on linjannut kynnyskysymykseksi, ettei se lähde hallitukseen, joka ei sitoudu uskottavasti valtiovarainministeriön esittelemään talouden tasapainotusohjelman mittakaavaan.

Ministeriö esitteli viime viikolla listansa keinoista, joilla julkista taloutta voitaisiin tasapainottaa yhdeksällä miljardilla kahden vaalikauden aikana.

– Kokoomus on puhunut säästöistä yleisellä tasolla, mutta kun konkreettisia säästökohteita on kysytty, kieli on mennyt solmuun ja vastauksia on jääty kaipaamaan, HAAPALA-TV:n vetäjä, politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala sanoo.

  • IS seurasi HAAPALA-TV:n lähetystä hetki hetkeltä kello 12.00 alkaen. Tekstiseuranta on luettavissa artikkelin alapuolelta.

– Ehkäpä ryhmäjohtaja Kai Mykkänen antaa kirkkaampia vastauksia, kun vaaleihin ei ole enää kuin reilut pari viikkoa.

Mykkänen oli torstaina kello 12 suorassa HAAPALA-TV:n vaalisarjahaastattelussa, jossa vaalien alla haastatellaan eduskuntapuolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?