Näin Sanna Marin kertoi hetkestä tanssi­lattialla Olavi Uusi­virran kanssa

Pääministeri kommentoi kohua kello 16.30 jälkeen Kesärannassa.

19.8. 17:54

Pääministeri Sanna Marinilta (sd) kysyttiin perjantaina Kesärannassa pidetyssä tiedotustilaisuudessa tapahtumista ravintola Teatterin tanssilattialla. Videolle tallentuneessa tilanteessa Marin tanssii lähekkäin laulaja Olavi Uusivirran kanssa, jonka on tulkittu suutelevan pääministeriä kaulalle.

– En muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut, silmin nähden närkästynyt Marin totesi.

Marinin mukaan videon perusteella Olavi Uusivirta näyttää kuiskaavan jotain hänen korvaansa. Sitä, mitä Uusivirta olisi hänelle sanonut, hän ei osannut sanoa.

Marin korosti olevansa ystäviensä kanssa muutenkin läheisissä tunnelmissa, halailevansa ja pussailevansa heitä silloin tällöin poskelle vailla sopimatonta asiayhteyttä.

– Jos joku minun ystäväni vaikka onkin pussannut minua poskelle tai tehnyt mitä tahansa, niin ei siinä ole mitään sopimatonta tai esimerkiksi mitään sellaista, mistä minun aviomieheni ei tietäisi, Marin sanoi.

Marinista lähti keskiviikkoiltana kiertämään videoita, joissa hän juhlii seurueensa kanssa yksityistilaisuudessa. Marin kommentoi asiaa median edessä jo torstaiaamuna. Tällöin hän sanoi olevansa harmissaan siitä, että videot julkaistiin ja ne levisivät julkisuuteen.

Illan edetessä Marin siirtyi seurueineen Teatteri-ravintolaan, ja silminnäkijä törmäsi pääministeriin ravintolan tanssilattialla ja kiinnitti huomiota sekä pääministerin käytökseen että kuntoon.

– Tanssimisessa on eri asteita. Valssi jossain hienossa tapahtumassa olisi jotakin muuta, silminnäkijä muotoilee.

Marinin käytös ei ollut hänen mukaansa ”sellaista, mitä ei odottaisi pääministeriltä, jonka pitäisi näyttää kansalle myös moraalista esimerkkiä”.

– Toivoisi, että pääministeri voisi olla skarppina joka aamu.

Vaikka pääministerin ilta jatkui pitkälle aamuyöhön, kiisti hän olleensa seuraavana päivänä krapulassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?