Sanna Marin juhlinnastaan: Työpuhelin oli mukana ja turva paikalla – ”Oma toimintakykyni oli hyvä”

Pääministeri Sanna Marin kertoo käyneensä huumausainetestissä, jonka tulokset eivät ole vielä saapuneet.

Sanna Marin vastaili toimittajien kysymyksiin Kesärannassa.

19.8. 17:11

PÄÄMINISTERI Sanna Marin (sd) kertoi tiedotustilaisuudessa valtioneuvoston olevan aina toimintakykyinen.

– Mielestäni omakin toimintakykyni oli hyvä, hän kommentoi esiintymistään perjantaina julki tulleella bilevideoilla.

Marin vastasi tänään perjantaina pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa median kysymyksiin liittyen hänestä levinneisiin videoihin.

Perjantaina julki on tullut uusi video, jolla näkyy, kuinka pääministeri juhlii yökerhossa. Pääministeri oli itse perunut lomansa kyseisenä viikonloppuna eikä hänelle ollut nimetty sijaista.

IS:n haastattelema silminnäkijä törmäsi pääministeriin tanssilattialla, jossa Marinin kunto ja tanssi olivat herättäneet silminnäkijän mukaan ympärillä huomiota.

Lue lisää: Uusi video Sanna Marinista juhlimassa Olavi Uusivirran kanssa yökerhossa leviää somessa – oliko pääministeri työkykyinen?

Marin puolusteli juhlintaansa sillä, että kaikki valtioneuvoston istunnot, iltakoulut ja presidentin tapaamiset kutsutaan etukäteen koolle.

– Minut saa aina kiinni. Olen aina tavoitettavissa, Marin sanoo. Hän kertoo kuitenkin pitävänsä epätodennäköisenä, että häntä olisi tavoiteltava keskellä yötä.

Hän vakuutti myös, että hänellä oli mukanaan työpuhelin. Myös turvahenkilöt ovat hänen mukaansa aina läsnä siellä, missä pääministeri on.

Sen sijaan hän kiistää liikkuneensa vapaa-ajallaan virka-autolla.

Marin totesi myös, että hänestä tuntuu pahalta se, että minne tahansa hän meneekin, on joku ottamassa hänestä kuvia, eikä yksityisyydensuojaa ole.

– Liikunpa missä tahansa, niin minua kuvataan. Normaalitkin asiat saadaan näyttämään pahoilta.

Marin kertoi myös käyneensä tänään perjantaina myös huumausainetestissä, jonka tulokset tulevat muutaman päivän sisällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?