Timo Reina ja Ann-Mari Kemell keskustan valtiosihteereiksi

Reina toimii tällä hetkellä Kuntaliiton varatoimitusjohtajana. Hän jää toimivapaalle Kuntaliitosta. Kemell toimii myös torstaina nimitettävän uuden maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä.

Timo Reina toimii Kuntaliiton varatoimitusjohtajana. Ann-Mari Kemell on tällä hetkellä Annika Saarikon talouspoliittinen erityisavustaja.

28.3. 12:50

Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) on kutsunut valtiosihteerikseen Timo Reinan. Reina toimii tällä hetkellä Kuntaliiton varatoimitusjohtajana. Hän jää toimivapaalle Kuntaliitosta.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) on puolestaan kutsunut valtiosihteerikseen Ann-Mari Kemellin. Kemell toimii myös torstaina nimitettävän uuden maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä.

Kemell on tällä hetkellä Saarikon talouspoliittinen erityisavustaja. Hän on sitä ennen palvellut useita keskustaministereitä talous- ja veropoliittisena erityisavustajana.

Valtiovarainministeriön valtiosihteerinä tällä hetkellä toimiva Maria Kaisa Aula on valittu Keski-Suomen hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtajaksi. Elinkeinoministerin ja maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä toimiva Jukka Ihanus siirtyy muihin tehtäviin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?