USU: Sanna Marinin koti­maa­kunnassa Pirkanmaalla katsotaan pääministerin uskottavuuden horjuneen: ”Pandoran lipas on auki”

Pirkanmaan piirin puheenjohtajan mukaan pääministeri Sanna Marin on avannut enemmän yksityiselämäänsä kuin aikaisemmat pääministerit.

Sdp:n Uudenmaan ja Pirkanmaan piirijohtajien mielestä viimeaikaiset kohut ovat nakertaneet pääministeri Sanna Marinin uskottavuutta.

8.12.2021 9:38

Valtaosa Sdp:n piirien puheenjohtajista katsoo, etteivät viime aikojen kohut ole vaikuttaneet puolueen puheenjohtajan Sanna Marinin (sd) uskottavuuteen pääministerinä.

Uudenmaan ja Marinin kotimaakunnan Pirkanmaan puheenjohtajat ovat kuitenkin selvästi toista mieltä, kertoo Uutissuomalainen.

– Hän (Marin) itsekin totesi, että harkintakyky petti. Siltä osin voisi kuvitella, että tällä on negatiivinen vaikutus uskottavuuteen, Uudenmaan piirin puheenjohtaja Joona Räsänen sanoi USU:lle.

Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Roope Lehto arvelee, että kohuilla ”on varmaan ollut” vaikutusta pääministerin uskottavuuteen.

– Ehkä pääministeri on avannut enemmän yksityiselämäänsä kuin aikaisemmat. Pandoran lipas on auki, mutta sen voisi porukalla sulkea. Siihen voi vaikuttaa toiminnallaan pääministeri mutta myös media, Lehto sanoi.

Tuorein Mariniin liittyvä kohu nousi hänen illanvietostaan viime viikonloppuna. Hän oli yökerhossa tietäen, että oli altistunut koronavirustartunnalle.

Uutissuomalaisen kyselyyn vastasivat tiistaina kaikki 13 piiripuheenjohtajaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?