Suora lähetys kello 18.50: IS seuraa kaikki kuntavaalien käänteet - Politiikka - Ilta-Sanomat

Suora lähetys kello 18.50: IS seuraa kaikki kunta­vaalien käänteet

ISTV seuraa kuntavaaleja suorassa lähetyksessä. IS:n verkkosivujen tulospalvelusta voit seurata, kuka yltää valtuustoon kotikunnassasi.

13.6. 10:26

Ilta-Sanomat seuraa kuntavaaliviikonloppua hetki hetkeltä tässä artikkelissa.

Vaalit huipentuvat sunnuntai-iltana. ISTV:n suora kuntavaalilähetys alkaa kello 18.50.

Aluksi ääneen pääsevät Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala ja Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari, jotka käyvät läpi vaalien jännittäviä ennakkoasetelmia studiossa Pasilassa.

Illan aikana kamera kiertää valvojaisissa puoluetoimistoissa. IS:n ja HS:n toimittajat raportoivat tunnelmista sekä haastattelevat puolueiden puheenjohtajia ja politiikan vaikuttajia.

Vaaliuurnat suljetaan kello 20 ja ennakkoäänten tulokset julkistetaan. Lähetys siirtyy Pasilaan, jossa Haapala ja Junkkari analysoivat vaalitulosta ja haastattelevat puolueiden puheenjohtajia.

Pasilasta ainakin osa puoluejohtajista suuntaa takaisin omiensa pariin puoluetoimistoille.

ISTV:n kautta näet, mitä valvojaisissa tapahtuu. Kuka juhlii voittoa, kuka pettyy?

Ilta-Sanomien tulospalvelu osoitteessa is.fi avautuu, kun vaalihuoneistot ovat sulkeutuneet ja ennakkoäänet on julkistettu.

Reaaliaikaisesta tulospalvelusta voit katsoa esimerkiksi, miltä valtakunnallinen tilanne näyttää, kuka on yltämässä valtuustoon sinun kotikunnassasi ja onko oma ehdokkaasi pääsemässä läpi.

IS.fi:stä löydät myös tuoreimmat vaaleihin liittyvät uutiset ja kiinnostavimmat haastattelut. IS.fi:stä voit katsoa myös IS:n Vaaligrillit, joissa puoluejohtajat kävivät vastaamassa kiperiin kysymyksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?