Marin exit-suunnitelmasta: Muutoksia tulossa tapahtuma- ja kulttuurialalle – hallitus neuvottelee Säätytalossa - Politiikka - Ilta-Sanomat

Marin exit-suunnitelmasta: Muutoksia tulossa tapahtuma- ja kulttuurialalle – hallitus neuvottelee Säätytalossa

Suunnitelma on ollut yleisellä kommenttikierroksella.

20.4. 6:16 | Päivitetty 20.4. 17:23

Pääministeri Sanna Marin (sd) sanoo, että hallituksen exit-suunnitelmaan on tulossa muutoksia tapahtuma- ja kulttuurialan kokonaisuuteen. Helsingin Säätytalolle saapunut Marin kertoi toimittajille, että exit-suunnitelman muutoksista kerrotaan huomenna aamulla.

Hallitus esitteli reilu viikko sitten suunnitelmansa koronarajoitusten purkamisesta ja purkamisen tavoiteaikatauluista. Suunnitelma lähetettiin yleiselle lausunto- ja kommenttikierrokselle, ja hallitus neuvottelee tänään illalla suunnitelmaan tehtävistä muutoksista.

Hallitus neuvottelee illalla koronarajoitusten purkamissuunnitelmasta.

Puolitoista viikkoa sitten julkaistu suunnitelma lähetettiin yleiselle lausunto- ja kommenttikierrokselle, jonka perusteella sitä on päivitetty, kertoo valtioneuvoston kanslia.

Marin kommentoi medialle myös Kemin Storan Enson tehtaan lopettamispäätöstä. Hän kutsui uutista ”erittäin kovaksi iskuksi” ja lupasi tukea alueelle.

Neuvottelu Helsingin Säätytalossa alkoi kello 17. Voit lukea tekstimuotoisen seurannan jälkikäteen alta. Artikkelin ylle avautuvalta videolta voit katsoa pääministeri Sanna Marinin kommentit medialle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?