Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir juhlivat pumpulihäitään – ”Sä teit mun eloni lauluksi” - Politiikka - Ilta-Sanomat

Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir juhlivat pumpulihäitään – ”Sä teit mun eloni lauluksi”

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir juhlivat tänään kaksivuotiasta avioliittoaan.

Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir vuonna 2019.­

22.11. 16:35

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoma (sd) ja Ayla Shakir juhlivat tänään kaksivuotista liittoaan, eli pumpulihäitään. Heinäluoma ja Shakir avioituivat loppuvuodesta 2018.

– Hääpäivää juhlimassa. ”Sä teit mun eloni lauluksi ja mun arkeni sunnuntaiksi”. Kiitos Ayla, Heinäluoma kirjoittaa Twitterissä julkaisemansa juhlakuvan yhteyteen.

Kuvassa Heinäluomalla ja Shakirilla on laseissa kuohuvaa. Päivityksensä tekstissä Heinäluoma siteeraa runoilija Eino Leinoa.

Parin rakkaustarina sai alkunsa Eduskuntatalon käytävillä, kun Heinäluoma oli vielä kansanedustaja ja eduskunnan puhemies. Shakir puolestaan työskenteli Sdp:n eduskuntaryhmässä.

Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir avioituivat vuonna 2018.­

Ensialkuun pari salasi suhteensa visusti julkisuudelta. Edes tuttavapiirille ei kerrottu asiasta.

Heinäluoma kosi Shakiria parin yhteisellä Rooman-matkalla Fontana di Trevi -suihkulähteellä.

– Yhteiskunnallinen vaikuttaminen elämäntapana yhdistää meitä. Se on iso osa kummankin elämää, Shakir kertoi Ilta-Sanomille elokuussa.

Heinäluoma jäi leskeksi tammikuussa 2015, kun hänen Satu-vaimonsa menehtyi syöpään. Heinäluoma on kertonut Ilta-Sanomille, että Satu oli toivonut hänen jatkavan elämäänsä.

– Olemme kokeneet sielujen sympatiaa. Viihdymme yhdessä, ja olen löytänyt Aylasta samanlaista huumoria ja elämänasennetta kuin minulla, Heinäluoma on kuvaillut IS:lle suhteen alkutaipaleella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?