Suora lähetys eduskunnan kysely­tunnilta on päättynyt – paikalla oli poikkeuksellisen laaja ministeri­edustus - Politiikka - Ilta-Sanomat

Suora lähetys eduskunnan kysely­tunnilta on päättynyt – paikalla oli poikkeuksellisen laaja ministeri­edustus

Ministereistä paikalla olivat kaikki paitsi ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr) ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk).

22.10. 15:47 | Päivitetty 22.10. 16:01

Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallituksen ministerit nousevat taas torstaisen perinteen mukaan eduskunnan eteen vastaamaan opposition kysymyksiin.

ISTV näyttää torstain kyselytunnin suorana lähetyksenä tässä artikkelissa kello 16 alkaen.

Paikalla kyselytunnilla on tänään torstaina poikkeuksellisen laaja ministeriedustus.

Koronakaranteeninsa päättänyt ja negatiiviset koronatestitulokset saanut pääministeri Sanna Marin (sd) on taas paikalla.

Marinin lisäksi suureen saliin saapuvat kaikki hänen ministerinsä ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosta (vihr) ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppää (kesk) lukuun ottamatta.

Kyselytunnin ensimmäisen kysymyksen esittää perinteisesti suurin oppositiopuolue perussuomalaiset, toinen kysymysvuoro on kokoomuksella.

Tällä viikolla puheenaiheeksi saattaa nousta esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriön apulaisoikeuskanslerilta saama kritiikki viime kevään koronatorjunnasta Helsinki-Vantaan lentokentällä tai perustuslakivaliokunnan hallitukselle antamat moitteet lainsäädännön valmistelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?