Sanna Marin oven takana ruokalähetyksen kanssa – kadulle lyyhistyneen kansanedustajan toipilasilta sai odottamattoman käänteen

Ilmari Nurminen koki iloisen yllätyksen, kun pääministeri Sanna Marin soitti ovikelloa.

Ilmari Nurminen yllättyi iloisesti.

22.10.2020 0:54

Sdp:n kansanedustaja Ilmari Nurminen joutui tiistaina sairaalaan lyyhistyttyään selkäkipujen takia autonsa viereen Helsingin Töölössä.

Jo pois sairaalasta päässyt Nurminen, 29, koki keskiviikkoiltana iloisen yllätyksen, kun pääministeri Sanna Marin, 34, saapui toimittamaan toipilaana olevalle ystävälleen ja puoluetoverilleen ruokaa.

Nurminen kertoi yllätyksestä Facebookissa.

– Äsken tapahtui uskomaton ja ihana yllätys, kun ovikello soi ja oven takana odotti ystävä mukanaan ruokaa. Kiitos Sanna Marin, Nurminen kirjoitti.

– On todella kaunista ajatella, että vaikka hänellä on kaikki maailman murheet kannettavana, silti kun apua tarvitsee, tällaiselle löytyy aikaa. Kertoo paljon inhimillisyydestä ja ihmisyydestä, hän jatkoi.

Jo aikoinaan Tampereen demarinuorissa toisiinsa tutustuneet Nurminen ja Marin nousivat molemmat ensi kertaa eduskuntaan Pirkanmaan vaalipiiristä vuonna 2015.

Muutaman vuoden Marinia nuorempi Nurminen oli tuolloin 24-vuotiaana eduskunnan nuorin kansanedustaja ja ensimmäinen 1990-luvulla syntynyt kansanedustaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?