Kulmunille laulettiin puoluekokouksessa – ”Hieno juhla syntymäpäivän kunniaksi” - Politiikka - Ilta-Sanomat

Kulmunille laulettiin puoluekokouksessa – ”Hieno juhla syntymäpäivän kunniaksi”

Kulmuni täytti tänään 33 vuotta.

Kun Kulmuni saapui puoluekokouspaikalle tuntia ennen kokouksen avausta, kymmenkunta puoluekokousedustajaa lauloi onnittelulaulun syntymäpäiväsankarille.­

4.9.2020 16:48

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni viettää syntymäpäiväänsä puoluekokouksessa.

– Tämä on aika hieno juhla näin syntymäpäivän kunniaksi.

– Kyllä onnitteluja on tullut. Aamulla sain jo ensimmäisen onnittelulaulun. Se on mukavaa, Kulmuni sanoi IS:lle puoluekokouspaikalle Ouluhalliin saavuttuaan.

Paikalla Ouluhallissa on muutama sata puoluekokousedustajaa. Kulmuni saapui puoluekokouspaikalle hyvissä ajoin ennen kokouksen avajaisia, ja kymmenkunta puoluekokousedustajaa lauloi Kulmunille ”Paljon onnea vaan” tämän saavuttua Ouluhalliin. .

Puoluekokouksen avajaisissa puheenjohtajan syntymäpäivä myös huomioitiin ja keskustaväki Ouluhallissa taputti Kulmunille tämän syntymäpäivän vuoksi.

– Minulla ei ole ollut näin suuria juhlia, Kulmuni puolestaan aloitti omaan avauspuheensa.

Syntymäpäiväsankari Kulmunin puheenjohtajuus on katkolla huomenna.

Puheenjohtajan paikasta kamppailevat Kulmunin kanssa kulttuuriministeri Annika Saarikko, kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Petri Honkonen sekä yrittäjä Ilkka Tiainen.

Kulmuni valittiin keskustan puheenjohtajaksi vuosi sitten ylimääräisessä puoluekokouksessa Kouvolassa, kun Juha Sipilä jätti kautensa kesken.

Kesäkuussa Kulmuni erosi valtiovarainministerin paikalta ministerin esiintymiskoulutuksesta syntyneen kohun vuoksi.

Kun Kulmuni saapui puoluekokouspaikalle tuntia ennen kokouksen avausta, kymmenkunta puoluekokousedustajaa lauloi onnittelulaulun syntymäpäiväsankarille.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?