Haastaako Saarikko Kulmunin? Pitää huomenna tiedotustilaisuuden ”puoluekokouksen henkilövalintoihin” liittyen - Politiikka - Ilta-Sanomat

Haastaako Saarikko Kulmunin? Pitää huomenna tiedotustilaisuuden ”puoluekokouksen henkilövalintoihin” liittyen

Saarikon odotetaan lähtevän puheenjohtajakisaan mukaan. Kulmuni vastasi Saarikon ilmoitukseen tiedotteella.

Katri Kulmuni ja Annika Saarikko poseerasivat hymyssäsuin keskustan tilaisuudessa Loimaan torilla kolme viikkoa sitten.­

29.7.2020 12:34

Annika Saarikko pitää torstaina kello 11 tiedotustilaisuuden ”keskustan puoluekokouksen henkilövalintoihin liittyen”.

Saarikon odotetaan lähtevän keskustan puheenjohtajakisaan mukaan.

Istuva puheenjohtaja, valtiovarainministerin paikalta eronnut Katri Kulmuni hakee Oulussa viiden viikon päästä pidettävässä puoluekokouksessa jatkokautta puheenjohtajana.

Kulmuni vastasi Saarikon infokutsuun tiedotteella, joka julkistettiin 16 minuuttia Saarikon ilmoituksen jälkeen. Tiedotteessaan Kulmuni ilmoitti olevansa valmis kiertämään jokaisen keskustakunnan. Kulmunin kuntavaalikiertue on nimeltään ”kokeile kepua”.

– Keskustan on kerättävä luottamus kansan parista, ja liikkuminen suomalaisten keskuudessa on tärkeä osa tätä työtä. Jos tulen edelleen valituksi puheenjohtajaksi Oulun puoluekokouksessa, sitoudun jatkamaan tätä työtä, Kulmuni ilmoitti.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen viestitti, että hän ei halua kommentoida puheenjohtajakisaa ”tässä vaiheessa”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?