Teuvo Hakkarainen julkaisi yhteiskuvan kihlattunsa kanssa – puoluetoverit: ”Odotamme perheenlisäystä”

Hakkarainen julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän poseeraa kihlattunsa kanssa.

Teuvo Hakkarainen kertoi Facebookissa olevansa parhaillaan EU-parlamentin Keski-Amerikan maista vastaavan valtuuskunnan matkalla El Salvadorissa ja Hondurasissa.

26.2.2020 20:18

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen (ps), 59, on mennyt kihloihin hondurasilaisen Stephanie Orantesin, 30, kanssa.

Orantes vahvisti asian IS:lle keskiviikkona. Hakkarainen julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän poseeraa kihlattunsa kanssa.

– Hei, hei! Hei, hei! Nyt olen Tegucigalpassa Hondurasissa rakkaani Stephanien kanssa. Mukavaa päivänjatkoa, Hakkarainen kirjoitti.

Kihlausuutinen noteerattiin myös eduskunnassa. Hakkaraisen puoluetovereille uutinen ei tullut yllätyksenä.

– Hän on laittanut meille ryhmään kuvia, kehuskellut sillä. On se aika hieno nainen, ei voi muuta kuin toivottaa onnea Teuvolle, Ano Turtiainen (ps) onnitteli.

– Teuvolle suuret onnittelut, ei muuta kuin odotetaan perheenlisäystä, Juha Mäenpää (ps) heitti.

Hakkaraisen poliitikonuraa ovat sävyttäneet useat kohut, joissa alkoholi on näytellyt näkyvää roolia. Viime kesänä hovioikeus vahvisti Hakkaraisen tuomion pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Tapauksen taustalla oli pikkujoulujupakka vuodelta 2017.

Hakkarainen pakeni kohua Hondurasiin, jossa Hakkarainen on tehnyt aikoinaan sahurin hommia. Puoluetoverit uskovat, että nyt julkistettu suhde rauhoittaa Hakkaraista.

– Kyllähän tuo näyttää siltä, että olisi rauhoittunut, Turtiainen totesi.

– Naiset pitävät miehet kurissa, minäkin vitsailin joskus Teuvolle, että jos et usko minua, niin muorilta tulee kaulimesta, Leena Meri (ps) kevensi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?