Uutissuomalainen: Työministeri Timo Harakan osakesalkku onkin paljon aiemmin kerrottua suurempi

Julkaistu:

Sijoitukset
Aiemmin julkisuudessa on kerrottu osakesalkun olevan vähintään 170 000 euron suuruinen.
Työministeri Timo Harakan (sd) osakesalkku on arvoltaan jopa lähes kaksinkertaisen arvoinen verrattuna siihen, mitä julkisuudessa on aikaisemmin kerrottu.

Uutissuomalainen kertoo keskiviikkoaamuna julkaistussa artikkelissaan, että Harakan osakesijoitusten arvo on kohonnut noin 350 000 euroon.

Esimerkiksi Ilta-Sanomat kertoi aiemmin kesäkuussa Harakan osakesalkun arvon olevaan vähintään 170 000 euroa. Tuolloin Harakalla kerrottiin olevan suoria omistuksia yli 10 000 euron edestä Cramossa, F-Securessa, Fortumissa, Konecranesissa, Nesteessä, Orionissa sekä Pyn Elite Erikoissijoitusrahastossa. Alle 10 000 euron suuruisista sijoituksista ei ole tietoa, sillä ne jäävät noteeraamatta.
Uutissuomalaisen mukaan Harakan varallisuuden arvo nousee noin 600 000 euroon kun mukaan lasketaan myös muu kuin arvopaperivarallisuus.

Harakka omistaa muun muassa kaksi yli 50 000 euron arvoista vuokra-asuntoa.

– Mutta ei siitä mitään mysteeriä löydy. Olen ollut 15-vuotiaasta saakka töissä ja menot ovat olleet aina pienemmät kuin tulot. Siitä on jäänyt rahaa sijoitustoimintaankin ja lisäksi olen ollut yrittäjänä 1980-luvun puolivälistä saakka, Harakka kertoo Uutissuomalaisen haastattelussa.

Timo Harakan lisäksi Antti Rinteen (sd) hallituksen ministereistä vain Jari Lepällä (kesk) on osakesijoituksia.

Aiemmassa jutussa Ilta-Sanomat kertoi, että maa- ja metsätalousministeri Lepällä on osakkeita Kemirasta, Tikkurilasta, Telia Companysta ja Suur-Savon Sähköstä. Hänen muuhun varallisuuteensa lukeutuu kolme vuokrattavaa loma-asuntoa sekä yksi vuokrattava omakotitalo ja 49 hehtaaria peltoa sekä 203 hehtaaria metsää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt