Puolueiden vaalivalvojaisten tunnelmat kaukana eduskuntavaaleista – katso IS:n kuvaajien taltioimat tunnelmat

Julkaistu:

Eurovaalit 2019
Ennakkoäänten julkaisuhetki on perinteisesti yksi vaali-illan kohokohdista, mutta vielä tuntia ennen sitä useimmissa valvojaisissa näytti olevan suorastaan väljää.
Liekö kyse vaaliväsymyksestä, kehnosta säästä vai jääkiekkohuumasta, mutta vaikuttaa siltä, että tunnelmat puolueiden Helsingissä pidettävissä vaalivalvojaisissa eivät ole eurovaali-iltana yltäneet aivan samalle tasolle kuin taannoin eduskuntavaali-iltana, ainakaan väkimäärien puolesta.

Ennakkoäänten julkaisuhetki on perinteisesti yksi vaali-illan kohokohdista, mutta vielä tuntia ennen sitä useimmissa valvojaisissa näytti olevan suorastaan väljää. Kello kahdeksalta ennakkoäänten tullessa tunnelmat olivat kaikissa valvojaisissa jo hieman tiiviimmät.

Ennakkoäänten tullessa eniten aihetta juhlaan oli kokoomuksella ja vihreillä, ja paikalla olevien IS:n toimittajien mukaan tunnelma nousi kattoon niiden valvojaisissa. Myös sdp:n valvojaisissa tunnelman kerrottiin olevan iloinen hieman ennen kello yhdeksää.

Katso alta IS:n kuvaajien taltioimia tunnelmia kokoomuksen, vihreiden, perussuomalaisten, keskustan ja sdp:n valvojaisista:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt