Kansa pääsee ääneen IS:n eurovaalitentissä – lähetä oma kysymyksesi ehdokkaalle!

Julkaistu:

Joukko kiinnostavia ehdokkaita ottaa toisistaan mittaa, kun eurovaalitaistelun loppukiri alkaa Sanomatalon Mediatorilta torstaina 16. toukokuuta. Myös sinä voit esittää kysymyksen ehdokkaalle.
Eurovaalien taisteluparit väittelevät kysymyksistä, jotka askarruttavat suomalaisia.

Mikä Euroopassa ja Suomessa mietityttää? Oletko kiinnostunut ilmastonmuutoksen torjumisesta, maahanmuutosta, EU:n puolustusyhteistyötä, talouspolitiikasta, maataloudesta tai vaikkapa EU:n tulevaisuudesta? Vai haluatko kuulla ehdokkaan kannan johonkin aivan muuhun kysymykseen? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua!

EHDOTA KYSYMYSTÄ PAINAMALLA TÄSTÄ!

Sanomatalon lavalla Eurovaalien taisteluparit -tapahtumassa nähdään Ville Niinistö (vihr), Aura Salla (kok), Sari Essayah (kd), Nils Torvalds (r), Mauri Pekkarinen (kesk), Eero Heinäluoma (sd), Mika Raatikainen (ps) ja Hanna Sarkkinen (vas).

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Sanomatalon Mediatorilla torstaina 16. toukokuuta kello 16.30–18.45. Yleisöllä on vaaliväittelyyn vapaa pääsy, istumapaikkoja on rajoitetusti. Tarjolla on myös pullakahvit kello 16 alkaen sadalle ensimmäiselle vieraalle.

Koko tapahtuma nähdään ISTV:n suorana lähetyksenä IS.fi:ssä.

Ehdokkaita tenttaavat IS:n politiikan tuottaja Hanna Vesala ja politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala. Tilaisuuden juontaa ISTV:n sisältöpäällikkö Antti Virolainen.

Tammikuussa Ilta-Sanomat järjesti Tule ja kysy -eduskuntavaalitapahtuman Sanomatalossa. Tuolloin suomalaiset pääsivät esittämään kysymyksiä puolueiden puheenjohtajille. Muutamassa päivässä kysymyksiä tuli yli 2 000 eri puolilta Suomea.

Maaliskuussa IS kiersi kahden viikon ajan ympäri Suomea selvittämässä, mikä suomalaisia eduskuntavaalien alla puhuttaa. IS kylässä -kiertueen aikana toimittajat ja kuvaajat ajoivat minibussilla 3 670 kilometriä ympäri Suomea ja kyläilivät noin 20 paikassa.

Lue myös: Etkö tiedä ketä äänestää? Etsi ehdokas itsellesi IS:n eurovaalikoneesta!

Juttua päivitetty 13.5. klo 13.54: Myös vasemmistoliiton ehdokas Hanna Sarkkinen osallistuu tapahtumaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt