Brother Christmas nousemassa perussuomalaisten kansanedustajaksi: ”Ympäripyöreää päivää on tehty”

Julkaistu:

Kiistelty Ari Koponen menossa läpi: ”Brother Christmas -toiminta saa erittäin hyvää buustia”
Brother Christmas -hyväntekeväisyyshahmona tunnettu Ari Koponen on menossa eduskuntaan Uudeltamaalta. Perussuomalaisia edustava Koponen, 36, on saamassa noin 4000 ääntä.

– Ympäripyöreää päivää on tämän eteen tehty muutama kuukausi. Kyllähän se hyvältä tuntuu, jos palkinto tulee, Koponen sanoo.

Koponen aikoo pitää esillä eduskunnassa samoja teemoja kuin Brother Christmas -työssään.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on se iso kenttä, mitä pitää lähteä petraamaan. Vanhukset on toinen asia. Kyse on heikompien puolella olemista, että he saavat äänensä kuuluviin.

Rahankeräykseen liittyvät rikosepäilyt ovat painaneet Koposen mieltä.

– Viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet aika raskaat niin fyysisesti kuin henkisestikin. Jos tulen valituksi, niin varmaan ensin vähän juhlitaan, mutta sitten pitää levätä.

Hyväntekeväisyyttä Koponen ei aio kansanedustajana jättää.

– Jos tulen valituksi, niin BC-toiminta saa erittäin hyvää buustia. Toki yhdistys tarvitsee arpajaishallinnon päätöksen seuraavasta rahankeräysluvasta, Koponen miettii.

– Hyväntekeväisyystyötä tulen ehdottomasti jatkamaan. Siksi tätäkin hommaa lähdin hakemaan. On hyvä, etteivät kaikki eduskunnassa ole ammattipoliitikkoja vaan saamme myös tavallisen ihmisen näkemystä päättäviin pöytiin.

Perussuomalaisten nousu ilahduttaa Koposta.

– Kun alkuvuonna hyppäsin kelkkaan, olivat kannatusluvut aika heikot. Mutta nyt näyttää, että mennään maaliin asti. Menestys on loistavaa, ja paljon on sen eteen tehty työtä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt