Vihreiden Maria Ohisalo: ”Olen tosi onnellinen tästä tilanteesta nyt jo”

rac

Julkaistu:

Vihreiden varapuheenjohtaja Maria Ohisalo hehkuttaa puolueen äänimäärää.
Vihreiden varapuheenjohtaja Maria Ohisalo hehkutti puolueen äänimäärää ennakkoäänten julkistamisen jälkeen. Tuolloin puolue oli saamassa 11,4 prosentin kannatuksen.

– Mikään ei ole koskaan varmaa, mutta onhan tuossa hieno potti ennakkoääniä, että hyvä tulos on tulossa, Ohisalo sanoi Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien yhteishaastattelussa.

Illalla puoli kymmenen aikoihin kannatusprosentti oli laskenut 10,3 prosenttiin. Tuolloin kaikista äänistä oli laskettu 55,8 prosenttia.

Ohisalon mukaan puolueen kampanja oli onnistunut.

– Kampanja oli hieno. Se sai hyvää palautetta ja ylipäätään ne teemat, mistä me ollaan puhuttu, eli ilmasto, köyhyyden torjunta ja koulutus. Ne ovat puhuttaneet paljon tuolla kaduilla, Ohisalo totesi.

Vihreät oli suurissa vaikeuksissa puolisen vuotta sitten, kun puolueen silloinen puheenjohtaja Touko Aalto vetäytyi puolueen johdosta.

Ohisalo otti tehtävän väliaikaisesti haltuun.

– Meillä on ollut tietysti omia haasteita pitkin matkaa, mutta toisaalta ihmiset ovat sisuuntuneet siitä, että on vaikeat ajat, mutta vihreiden teemat puhuttavat tässä ajassa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Niin olen tosi onnellinen tästä tilanteesta nyt jo, Ohisalo selvittää.

Hae mitä tahansa vaaleihin liittyvää tulostietoa kirjoittamalla alla olevaan ikkunaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt