PS ei enää jytkytä, uusi slogan on ”tsunami” – Halla-aho suhtautui nuivasti: ”Kuulen tästä ensimmäistä kertaa”

rac

Julkaistu:

– Kyllä minä aion kutsua hyvää vaalitulosta ainoastaan hyväksi vaalitulokseksi, sanoo puheenjohtaja Jussi Halla-aho uudesta sloganista.
Kun Timo Soinin perussuomalaiset nousi eduskuntavaaleissa 2011 kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi, Soini lanseerasi vaalivoitolle termin ”jytky”.

Nyt kun Soini on jättänyt puolueen ja loikannut sinisiin, on ymmärrettävää, ettei PS:n riveissä haluta enää jytkyttää.

Perussuomalaisten viestintävastaava Matti Putkonen paljasti vaalivalvojaisten alkajaisiksi, että tänä iltana puolue ei odota jytkyä vaan tsunamia.


Tieto uudesta kampanjailtasloganista ei ollut kuitenkaan kiirinyt puheenjohtaja Jussi Halla-ahon korviin asti.

– Minäkin kuulen tästä sloganista nyt ensimmäistä kertaa, joten en osaa sitä sen kummemmin kommentoida. Matilla on vilkas mielikuvitus, sanoi Halla-aho, kun häneltä kysyttiin uudesta sloganista.

Katso koko haastattelu alta.


Halla-ahon mukaan on perussuomalaisille on tärkeää, että puolue vakiinnuttaa nyt asemansa suurena puolueena suurten puolueiden joukossa.

– Se, että keksimme erisnimiä hyvälle vaalitulokselle antaa ikään kuin ymmärtää, että näissä vaalituloksissa olisi jotain poikkeuksellista. Kyllä minä aion kutsua hyvää vaalitulosta ainoastaan hyväksi vaalitulokseksi.

Et hihku innosta tästä uudesta sloganista?

– En ehkä ole mies, joka hihkuu usein innosta. Kyllä minulle sopii, että Matti käyttää sitä sanaa. En ehkä itse omaksu sitä sanavarastooni aivan heti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt