Heikkinen: Sote-valiokunta äänesti, että asiantuntijakuulemiset lopetetaan – Kiuru ei ollut paikalla

Varapuheenjohtaja sanoo, että valiokunta tarvitsee mahdollisesta takarajan venyttämisestä huolimatta lisää aikaa kokouksille.

Valiokunnan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen (kesk) median tentattavana ennen sosiaali- ja terveysvaliokunnan ylimääräistä kokousta eduskunnassa maanantaina 25. helmikuuta 2019.

27.2.2019 15:57

Sosiaali- ja terveysvaliokunta äänesti tänään, ettei valiokunta kuule enää ulkopuolisia asiantuntijoita hallituksen vastineista, kertoi varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen STT:lle.

Äänestys käytiin sillä aikaa, kun puheenjohtaja Krista Kiuru (sd.) oli puheenjohtajaneuvoston kokouksessa, ja Heikkinen johti hänen tilallaan valiokunnan kokousta.

Heikkisen käsityksen mukaan puhemiesneuvosto harkitsee, että 5. maaliskuuta ei sote-mietintöjen kohdalla olisikaan takaraja, kuten tähän asti on sanottu.

Heikkisen mukaan sote-valiokunta tarvitsee mahdollisesta takarajan venyttämisestä huolimatta lisää aikaa kokouksille. Se tarkoittaisi iltakokouksia ja mahdollisesti myös viikonloppuna kokoustamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?