Politiikka

Sipilän kirjoittama pamfletti julkaistaan helmikuun lopulla: ”Kerron tuntojani menneestä ja visioin tulevaa”

Julkaistu:

Politiikka
Pääministeri Juha Sipilän kulunutta vaalikautta ja tulevaisuutta käsittelevä pamfletti lähti maanantaina taittoon.
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoo Facebookissa, että hänen kirjoittamansa pamfletti lähti maanantaina taittoon, ja se julkaistaan helmikuun lopulla,

– Julkaisen helmikuun lopussa kirjasen, missä kerron tuntojani menneestä ja visioin tulevaa. Kirjanen lähti tänään taittoon, Sipilä kirjoittaa.
Sipilä on kirjoittanut pamflettiaan kaikessa hiljaisuudessa, eikä se ole ollut yleisessä tiedossa edes keskustan eduskuntaryhmän sisällä.

– Joitakin keskustan eduskuntaryhmän jäseniä hän on valottanut jonkin verran kirjallisista suunnitelmistaan, mutta muuten projektia on viety eteenpäin hyshys -tyyliin, IS:n erikoistoimittaja Timo Haapala kirjoitti kolme viikkoa sitten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
IS:lle arvioidaan, että pamfletissa kerrotaan muun muassa Sipilän värikkäästä pääministerikaudesta, ja se sisältää myös kovia uutisia kuluneen vaalikauden tapahtumista.

Sipilän tapahtumarikkaaseen pääministerikauteen mahtuukin runsaasti käänteitä, eikä hallituskriiseiltäkään ole vältytty.

Lisätietoa saataneen esimerkiksi Sipilän toiminnasta pakolaiskriisin yhteydessä syksyllä 2015. Sipilän uskotaan valottavan myös suhdettaan ay-liikkeeseen.

Mielenkiintoista on myös se, miten Sipilä käsittelee eduskuntavaalien alla julkaisemassa kirjasessaan hallituskumppani kokoomusta.

Kokoomus on onnistunut hallitusvastuusta huolimatta pysymään kannatusmittausten kärkisijoilla, kun taas keskustalle gallupit tuovat vain alhaisimpia kannatustuloksia vuosikausiin.

Menneen vaalikauden lisäksi pääministeri kertoo myös visioivansa kirjassa tulevaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt