Politiikka

Video: 1 minuutti 20 sekuntia – näin monta kansanedustajaa eduskuntaan palannut Paavo Väyrynen ehti kätellä

Julkaistu:

ISTV:n video näyttää, miten kansanedustajat ryntäsivät tervehtimään eduskunnan saliin istahtanutta Väyrystä.
Kansanedustaja Paavo Väyrynen teki tänään paluun eduskuntaan – ja eduskunnan kättelyiden nopeusennätyksen: 29 kättelyä 80 sekunnissa.
  • Otsikon alla olevalta videolta näet videon laskurin kera, kuinka kättelyrumba alkaa heti Väyrysen istahdettua paikalleen.
Väyrynen oli omissa oloissaan iltapäivään puoli kahteen asti, jolloin hän piti medialle tiedotustilaisuuden. Sitä ennen hän oli jutellut ja kätellyt vain toisen Lapin kansanedustajan Markus Lohen (kesk) kanssa.

Tiedotustilaisuuden jälkeen Väyrynen haahuili itsekseen eduskunnassa vajaan vartin, ja edustajatovereidensa elämänpiirissä Väyrynen näyttäytyi ensi kertaa kello 14. Eduskunnan istunto oli alkamassa.

Väyrynen seisoi salin takaosassa virastomestarin vieressä, muutama kansanedustaja ehti ohimennen kätellä Väyrystä ennen kuin puhemies Paula Risikko (kok) toivotti Väyrysen tervetulleeksi ja Väyrynen istahti omalle paikalleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sitten se alkoi, heti.

Kansanedustaja Juho Eerola (ps) ehti ensin – kättely kahdessa sekunnissa siitä, kun Väyrynen oli istahtanut paikalleen eduskunnan salin takariviin.

Sen jälkeen Väyrysen luo alkoi virrata kansanedustajia kättelemään ja toivottamaan tervetulleeksi vanha veteraani.

Ja mitä vauhtia! 29 kansanedustajaa ehti kätellä Väyrystä minuutissa ja 20 sekunnissa.

Myös tämän jälkeen kansanedustajia kävi kättelemässä Väyrystä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt