Seksuaalirikollinen - Pokeri - Ilta-Sanomat

Pokeriammattilainen Susie, 33, murhattiin – lähti motellista rikollisen kanssa, aamulla ohikulkijat kohtasivat hirvittävän näyn

Pokeriammattilainen Susie Zhao kohtasi kauhean lopun Michiganissa.

Yhdysvaltalaismiestä syytetään pokeriammattilainen Susie Zhaon murhasta.

23.9.2020 10:24

60-vuotiasta Jeffrey Morrisia syytetään yhdysvaltalaisen pokeriammattilaisen Susie Zhaon, 33, murhasta Michiganissa.

Ohikulkijat löysivät Zhaon pahoin palaneen ruumiin virkistysalueen parkkipaikalta Oaklandissa heinäkuun 13. päivänä. Esikuulustelujen todistuslausunnon mukaan ruumis oli niin huonossa kunnossa, etteivät sen löytäjät aluksi uskoneet edessään olevan ihmisen jäännökset, kertoo Fox 2 Detroit.

– Ruumis oli laajasti palanut. Arvioisin, että ainakin 90 prosenttia kehon pinnasta oli palanut, ruumista tutkinut tohtori Hanosh kertoi todistajanlausunnossaan.

Hanosh totesi, että vammojen karmivan laadun perusteella Zhao oli luultavasti hengissä, kun hänet sytytettiin tuleen.

Ensimmäisen asteen murhasta syytetty Morris on jo aiemmin tuomittu seksuaalirikoksista.

Esikuulusteluissa FBI-agentti kertoi, että Morrisin ja Zhaon puhelimien tiedot kertovat molempien oleskelleen Sherwood-motellissa Waterfordissa ja liikkuneen yhdessä motellilta virkistysalueen syrjäiseen osaan.

Poliisi uskoo, että Morris sitoi Zhaon nippusiteillä, harjoitti tätä kohtaan seksuaalista väkivaltaa ja sytytti hänet sen jälkeen tuleen.

Daily Mailin mukaan poliisi löysi Morrisin hallusta verisen lakanan sekä baseball-mailan, jossa oli mahdollisesti suuri veritahra.

Daily Mailin mukaan Morris on syyllistynyt useisiin seksuaali- ja väkivaltarikoksiin edellisen 30 vuoden aikana.

Los Angelesissa asunut Zhao tunnettiin pokeripiireissä nimellä ”Susie Q”. World Series of Pokerin pääturnauksissa hän eteni uransa aikana useaan otteeseen pitkälle.

Daily Mailin mukaan kansallisen tason lahjakkuuden kerrotaan voittaneen urallaan yli 200 000 dollaria pokeria pelaamalla.

Luitko jo nämä?