Red Carpet Poker – katso pokeriturnaus melkein suorana ISTV:ssä! - Pokeri - Ilta-Sanomat

Red Carpet Poker – katso pokeriturnaus melkein suorana ISTV:ssä!

Red Carpet Poker kerää tunnettuja suomalaisnäyttelijöitä tv-pokeripöydän ääreen lauantaina 25.8.2018. ISTV näyttää turnauksen viivästettynä suorana lähetyksenä.

24.8.2018 16:06

Casino Helsingin Fennia Salongissa kilpailtava turnaus on järjestetty yhteistyössä elokuvafestivaali Red Carpetin kanssa. Siksi turnauksen teemana on elokuva ja siksi pelaajien joukossa vilisee leffa-alan ihmisiä.

Julkkikset ovat niin sanottuja bounty-pelaajia eli heidän pudottamisestaan saa erillisen palkinnon. Bounty-pelaajina ovat ainakin Antti Luusuaniemi, Pilvi Hämäläinen, Kari Ketonen, Jon-Jon Geitel, Sebastian Rejman, Mimosa Villamo, Pekko Pesonen, Sami Uotila, Janne Saarinen, Hannes Suominen, Ville Jankeri ja Kai Nordberg.

Yksi turnauksen 15 pöydästä on tv-pöytä, jonka tapahtumat näytetään VeikkausTV:n tuottamassa lähetyksessä ”livenä”, mutta 30 minuutin viipeellä vilpin estämiseksi.

ISTV näyttää rinnakkaislähetyksen tuotannosta klo 15.30 alkaen tämän artikkelin yllä aukeavassa videoruudussa. Lähetyksen selostavat Arssi Jalonen ja Aleksi Parikka. Lähetys jatkuu turnauksen loppuun asti eli se päättyy vasta yön tunteina sunnuntain puolella.

Luitko jo nämä?