Helsinkiläismiehelle hurja saalis Las Vegasista – voitti yli miljoona euroa

Helsinkiläinen pokeriammattilainen Jens Kyllönen voitti yöllä Omaha-pokerin maailmanmestaruusturnauksen ja reilut miljoona euroa. Ei hullumpi syntymäpäivä miehelle, joka täytti eilen 27 vuotta.

Jens Kyllönen voitti viime yönä pokerin maailmanmestaruuden ja yli miljoona euroa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattiin Las Vegasissa Omaha Highroller -pokeriturnauksen finaali. Turnaus oli osa pokerin maailmanmestaruustapahtuma World Series of Pokeria.

Turnauksen osallistumismaksu oli 25 000 dollaria eli noin 22 600 euroa ja mukaan lähti 184 pelaajaa.

Helsinkiläinen pokeriammattilainen Jens Kyllönen pelasi finaalin kaksinkamppailussa yhdysvaltalaista Tommy Letä vastaan.

Kyllönen vei voiton napaten samalla arvostetun maailmanmestaruusrannekkeen.

– En muista toista vastaavaa voittoputkea kuin tämä, Kyllönen sanoo.

Kyllösen voittosumma on voitonjakotaulukon mukaan 1 127 035 dollaria eli 1 019 302 euroa. Voittopotti oli Kyllöselle myös mukava syntymäpäivälahja, sillä hän täytti eilen 27 vuotta.

– En muista toista vastaavaa voittoputkea kuin tämä. Olen voittanut suuria summia nettipeleissä ja vuonna 2011 voitin miljoonan yhdessä päivässä, mutta niitä lukuun ottamatta tämä oli isoin voittoni, Kyllönen sanoo turnausjärjestäjän haastattelussa.

Turnauksessa toiseksi sijoittunut Tommy Le voitti 696 558 dollaria eli 629 974 euroa.

Kyseessä on kolmas kerta, kun suomalainen pelaaja voittaa arvostetun kultaisen rannekkeen. Aiemmin samaan ovat pystyneet Jani Vilmunen ja Ville Wahlbeck.

Luitko jo nämä?