Tekikö missikaunotar Sara Chafak vuoden näyttävimmän korttihuijauksen? Katso video - Pokeri - Ilta-Sanomat

Tekikö missikaunotar Sara Chafak vuoden näyttävimmän korttihuijauksen? Katso video

Sara Chafak

Julkaistu: 5.12.2014 21:25

Sara Chafak pisti pokerissa nimekkäämmät vastustajansa ahtaalle.

Malli Sara Chafak esitteli pokeritaitojaan uudessa Shark Cage-ohjelmassa. Uudessa peliohjelmassa kaunotar pisti vastustajansa ahtaalle suomalaisille pokerinpelaajille ominaisella röyhkeydellä.

Ensimmäisessä jaossa nähtiin häikäisevä näyte tästä taidosta. Entinen Miss Suomi pelasi erittäin uhkarohkeasti ja aggressiivisesti, minkä ansiosta Ronnie Bardah joutui kierroksen jäähylle luovutettuaan paremman kätensä. Jos Bardah olisi päätynyt maksamaan, niin suomalaisen urakka olisi päättynyt siihen.

- Kuinka usein pelaat tätä peliä ? Minulla on kolmoset enkä voi oikein luovuttaa tätä. Toivoisin, että olisin aiemmin pokeria kanssasi. Jos päädyn luovuttamaan ja sinulla on jotain heikompaa, niin tämä on yksi nöyryyttävimmistä kokemuksista, Bardah kertoi käden aikana.

Katso tilanteen kehittyminen tästä.

Videolla jako alkaa kohdasta 5:23.

Lopulta Chafakin taidot eivät aivan riittäneet jatkopaikkaan. Alkuerän voiton vei Kara Scott, joka eteni televisiosarjan Lontoossa pelattavaan finaaliin. Ohjelman voittajalle on luvassa miljoona dollarin eli noin 700 000 euron pääpalkinto.

Luitko jo nämä?