Käsittämätön pokerinaama! Voitti 15,3 miljoonaa dollaria - katso reaktio

Onnelliselta voittajalta ei irtoa edes hymyä, kun tilille napsahtaa 12 miljoonaa euroa.

17.11.2014 8:13

Pokerinaamalla viitataan yleensä ilmeettömiin kasvoihin, joista ei voi lukea tunteita tai niiden muutoksia. Kyky on tärkeä tekijä pokeripeleissä, missä pyritään olemaan paljastamatta omaa vahvuutta tai heikkoutta. Maailman parhailla pokerinpelaajilla on usein kivikasvot myös pelin ulkopuolella.

Videolla nähdään tämän vuoden suurimman pokeriturnauksen ratkaisukäsi. Las Vegasissa kesäkuussa pelatussa turnauksessa voittajalle oli luvassa 15,3 miljoonaa dollaria eli noin 12,3 miljoonaa euroa. Mestaruudessa mitteli kaksi pokerin kuuminta Danielia.

Harmaassa takissa pelaava Daniel Negreanu laittaa videon alussa kaiken peliin Daniel Colmania vastaan. Positiivinen ja voimakkaasti elehtivä Negreanu huomaa olevansa alussa hienoisessa etulyöntiasemassa, mutta robottimainen Colman ei murehdi turhia.

Satapäisen yleisön edessä pelannut kaksikko sai jännittää loppuun asti käden ratkeamista. Kaikista yllättävintä on Colmanin jääkylmä reagointi sekä käden aikana että voiton ratkeamiseen jälkeen. Hänen eleettömyytensä saa miljoonien eurojen voittamisen vaikuttamaan jokapäiväiseltä tapahtumalta, mikä on kyllä osittain totta.

Colman on tänä vuonna kuitannut palkintorahoja yhteensä 17,8 miljoonaa euroa. Vähintään miljoonan euron tilipäiviä hänellä on ollut kolme viimeisen puolen vuoden aikana.

Katso ratkaiseva jako tästä linkistä (YouTube).

Luitko jo nämä?