Pokeri: Lähteekö painoa viisi kiloa viikossa? Palkintona 52 000 euroa - Pokeri - Ilta-Sanomat

Lähteekö painoa viisi kiloa viikossa? Palkintona 52 000 euroa

Julkaistu: 26.10.2014 19:38

Pokeritähti taistelee aikaa ja vaakaa vastaan yrittäessään voittaa 52 000 euron vedonlyönnin.

Yhdysvaltalainen pokeriammattilainen Jean-Robert Bellande oli lyönyt kesällä painonpudotusvedon 52 000 eurosta. Aikaraja tulee täyteen lokakuun lopussa, mutta Bellande ei ole pystynyt karistamaan tarpeeksi kiloja voittaakseen vedon.

Bellanden lähtöpaino kesällä oli 130 kiloa, josta piti pudottaa 18 kiloa alle puolessa vuodessa. Paino putosikin nopeasti kymmenen kiloa, mutta viime kuukausina paino on jumiutunut muutaman kilon päähän tavoitteesta.

Viime perjantaina Bellande kertoi Twitterissä olevansa vain 4,5 kilon päässä viikkoa ennen määräaikaa. Tilanne ei ole mahdoton, mutta vaatii todella kovaa työtä. Bellanden pitäisi pystyä pudottamaan keskimäärin yli puoli kiloa painostaan jokaista päivää kohden.     

Bellande on saanut sosiaalisessa mediassa lukuisia ohjeita ja neuvoja painon nopeasta pudottamisesta. Useimmat auttajat opastivat kohti entistä rankempaa fyysistä treeniä ja viettämään pitkiä aikoja saunassa. 

- Tämä on helposti saavutettavissa. Juokse vain kääriytyneenä roskapusseihin saunassa, yksi neuvojista opasti.

Bellande sai kannustusta sosiaalisessa mediassa myös painonpudotusvetojen mestarilla Ted Forrestilta, joka voitti kaksi miljoonaa dollaria (1,6 miljoonaa euroa) pudottamalla 31 kiloa painostaan. Vastapuoli ei ole saanut maksettua vetoa neljän vuoden aikana, mistä hän kuittailikin Twitterissä. 

- Neljä kiloa yhdeksässä päivässä? Löisin vetoa sinun puolesta, jos löytäisin jonkun, joka myös maksaisi vedon hävitessään, Forrest kirjoitti Twitterissä.

Lähde: F5Poker

Luitko jo nämä?