Suomalainen musiikkitähti joutui luovuttamaan pokeriturnauksen - Pokeri - Ilta-Sanomat

Suomalainen musiikkitähti joutui luovuttamaan pokeriturnauksen

Arttu Wiskari

Julkaistu: 4.10.2014 22:35

Muusikko Arttu Wiskari joutui luovuttamaan pokeriturnauksen johtoasemasta. Syynä olivat keikkakiireet.  

Helsingin kasinolla järjestettiin Rock Pokeri vol.13-pokeriturnaus, johon osallistui 170 pokerinpelaajaa. Joukossa olisi useita tunnettuja musiikkialan ja julkisuuden tekijöitä.

Turnauksen alkutunneilla Arttu Wiskari piti yllä hurjaa tahtia ja keräsi merkkejä pudottamalla useita pelaajia. Ylivoimaisessa johdossa ollut Wiskari joutui kuitenkin lähtemään kesken kaiken pois keikan takia ja jättämään saavuttamansa pelimerkit taakseen.

- Harmi, että joutuu jättämään kesken. Olisi ollut mukava katsoa kuinka pitkälle pääsisi. Jos voittaisin tuon 7 500 euroa, niin lahjoittaisin sen kokonaan jollekin sitä enemmän tarvitsevalle. En pitäisi rahoja itselläni, Wiskari kertoo.

Hyvästä alusta huolimatta Wiskari ei usko omiin voitonmahdollisuuksiin, koska hän pitää itseään liian kokemattomana pelaajana. Fiilistä hän piti kuitenkin mahtavana, kun oma pelikin alkoi kulkemaan odotettua paremmin.

- Tää on mulle harrastus ja toinen kerta, kun pelaan. Joudun koko ajan kyselemään jeesiä. En mä oikein usko, että mä voittaisin turnausta, vaikka mulla olisi isoin stäkki tällä hetkellä, Wiskari myöntää suoraan. 

Luitko jo nämä?