Pokeri: Neljällä eurolla Rivieralle – takaisin rikkaampana miehenä - Pokeri - Ilta-Sanomat

Neljällä eurolla Rivieralle – takaisin rikkaampana miehenä

Rivieralla pelattu pokeriturnaus muutti monen ihmisen elämän.

Julkaistu: 22.9.2014 11:33

Ranskan etelärannikolla sijaitsevalla kasinolla pelattu pokeriturnaus muutti monen ihmisen elämän kertaheitolla.

Cannesissa järjestettyyn turnaukseen osallistui parikymmentä suomalaista, mutta rahapalkinnoille heistä selvisi vain kaksi. Olli Okkonen kuittasi 2000 euroa 52. sijasta ja Vesa Kekäläinen oli lopulta 40., josta hän sai 2 350 euroa. Kekäläiselle paikka 1000 euroa maksavaan turnaukseen oli auennut pienellä rahalla nettikarsinnasta.

- No, neljän euron investoinnilla satelliitista saatu lippu muuttui 2350 euron voitoksi, eli en voi valittaa. Ilman muuta yritän saada lipun myös Lontooseen (seuraavaan turnaukseen), Kekäläinen kertoi Pokeritiedon haastattelussa.

Ranskan Rivieralla pelattu turnaus oli turnausjärjestäjille menestys, sillä paikan päälle ilmaantui odotettua enemmän osallistuja. Alun perin suunnitelmissa pitää turnaus enimmillään 400 pelaajalle, mutta valtavan kysynnän vuoksi lopullinen pelaajamäärä nousi 457 pelaajaan.

Voittoon pääturnauksessa pelasi britti Daniel Smith, joka kukisti lopussa pitkään turnausta johtaneen tanskalaisen Michael Nielsenin. Smith ansaitsi voitostaan 88 000 euroa, joka oli selkeästi hänen uransa isoin rahastus. Aiemmin tänä vuonna hän pelasi vielä parinkympin turnauksia, joista voittoina tuli enintään satoja euroa.

-  Tämä oli ensimmäinen (iso) liveturnaukseni, joten voittaminen tuntui todelta hyvältä. Minun vaimollani on jo suunnitelma rahoille. Joka kerta noustessani ylöspäin palkintorahoissa hänen ostoslistansa kasvoi, Smith kertoi voittajahaastattelussa.

Smith kiitti haastattelussa myös isäänsä, joka seurasi poikansa otteita paikana päällä.

- Minusta oli hienoa nähdä yleisössä tuttu kasvo, kun kolme pelaajaa oli jäljellä. Isä opetti minua pelaamaan ja olen iloinen siitä, että hän oli täällä, kun voitin ensimmäisen kerran, Smith jatkoi haastattelussa.

Lähde: Unibet Open, Hendon Mob, Pokeritieto

Luitko jo nämä?