5 vuorokautta kahvin voimalla - 80-vuotias muistelee elämänsä pisintä pokeripeliä

80 vuotta täyttänyt pokerilegenda Doyle Brunson suostui vastaamaan fanien esittämiin kysymyksiin. Seitsemällä eri vuosikymmenellä pelannut konkari jakoi hauskimmat ja surullisimmat kokemuksensa pokeripöydissä.  

Doyle Brunson on pokerin grand old man.

20.5.2014 18:42

Doyle Brunson osallistui ensimmäistä kertaa elämässään netissä järjestettyyn AMA- eli Ask Me Anything -tapahtumaan.

Pokerifanit saivat esittää kysymyksiä lähes kaiken kokeneelle Brunsonille aiheesta kuin aiheesta. Tässä parhaat poiminnat Pokeratlas.comin järjestämän AMA:n annista:

Haikailetko takaisin 70-luvulle pelaamaan maailman parhaita pelaajia kuten Johnny Mossia vastaan? - Kaipaan sitä toveruutta, että tunnet kaikki ihmiset pokerihuoneesta. Kaikki minun vanhat ystäväni ovat jo poissa, Brunson tunnusti.

Mikä on ollut pisin pokerisessio, jonka olet pelannut?

- Viisi päivää ja viisi yötä pelkän kahvin voimalla. En edes muista voitinko vai hävisinkö. Se tapahtui kotikaupungissani, kun olin 25-vuotias. Pelimiehen tunnistaa siitä, että kuinka kauan hän jaksaa pelata ennen väsymistä. Tietääkseni se oli myös Chip Reesen vahvuus ja uskoakseni myös minun. 

Opetitko koskaan lapsillesi pokeria?

- Vaikein asia, mitä voin ajatella on se, että miten opettaa joku toinen pelaamaan pokeria. Voit hallita prosentit ja odotusarvot voitolle, mutta jos sinulla ei ole kuudetta aistia tai luontaista kykyä nähdä asioita, niin sinusta ei koskaan menestyvää pelaajaa. Minun tuntemukseni ovat yleensä oikeita. Ensivaikutelma, minkä saan pokeripelistä, on yleensä myös oikea.

Onko vaimosi koskaan antanut satikutia, koska käytät liikaa aikaa pokerinpelaamiseen?

- Ei koskaan. Olen ollut naimisissa 52 vuotta ja hän ei koskaan soittanut minulle pokerihuoneeseen ellei kyseessä ollut äärimmäinen hätätilanne. Ja vaimoni kertoi lapsilleni, että isää ei saa häiritä. Siksi me olemme pysyneet naimisissa 52 vuotta.

Luitko jo nämä?