Pokeri

Näyttelijän harvinainen syöpä uusiutui - toivoo uutta lääkettä

Julkaistu:

Näyttelijänä ja pokeriammattilaisena tunnettu Chad Brown taistelee uusiutunutta syöpää vastaan, mutta hän on jatkanut pokerin pelaamista sairaudesta huolimatta.
Amerikkalaisen Chad Brownin elämä muuttui kertaheitolla vuonna 2011, kun hänen vatsastaan löydettiin viisi kiloa painanut syöpäkasvain. Rasvasoluista alkanut harvinainen liposarkooma poistettiin kirurgisesti  ja hoitoa jatkettiin kemoterapialla. Neljän viime vuoden aikana Brown on leikattu viisi kertaa ja hän on käynyt useita eri säteilytyshoitojaksoja läpi, mutta syöpä ei ole taittumassa.

- Tällä hetkellä leikkaus ei ole mahdollinen parannuskeino. Syöpä on uusiutunut ja mitä nyt todella  toivomme on, että minulla olisi tarpeeksi elinaikaa jäljellä uuden lääkkeen kehittämiselle. Sikäli tilanne on epävarma, Brown kirjoittaa blogissaan.

Brownin mukaan hyvinä ajanjaksoina yksi hänen intohimoistaan on pelata pokeria. Kuihtuneesta ulkoasusta huolimatta Brown kertoo pystyvänsä ajattelemaan huippuammattilaisen tavoin, mistä on todistuksena toinen sija merkittävässä pokeriturnauksesta viime kuussa.

Pokeri on myös auttanut häntä käsittelemään asiaa.

- Olen ajatellut asiaa ja jatkan sen asian käsittelyä siltä näkökannalta kuin se olisi jaettu pokerikäsi. On niin monta oikeaa tapaa pelata, joista paraskin vaihtoehto voi päätyä tappioon. Jos lopputulos tulee olemaan se, niin hyväksyn sen, koska tiedän silloin antaneeni itselleni parhaan mahdollisuuden voittaa.

Elämänmyönteisen asenteen pitänyt Brown ei pidä itseään sairauden uhrina, vaan nauttii elämästään epävarmasta tilanteesta huolimatta. Ystävien ja perheen tukema Brown aikoo vielä pelata pitkään.

Hollywood-urallaan Brown on tehnyt rooleja muun muassa Maximum Bob- ja Ceasar´s Challenge -tv-sarjoissa, näytellyt elokuvissa Miami Hustle ja Basket Case 2 sekä esiintynyt lukuisissa pokeriaiheisissa ohjelmissa.

Lähteet: PokerStarsblog, ESPN

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt