Jättisummia nettipokerista – katso paljonko paras suomalaispelaaja tienasi tänä vuonna

Miljoonat eurot ovat vaihtaneet omistajaa netin käteispelien isoimmissa pokeripöydissä tämän vuoden aikana.

Patrik Antonius menestyi netin käteispeleissä.

29.12.2013 20:15

Vuoden 2013 suurin voittaja netin käteispeleissä on ollut saksalainen Niklas Heinecker. Ragen70-nimimerkillä pelaava 28-vuotias pokeriammattilainen on huikeat 4,5 miljoonaa euroa voitolla nettipeleistä.

Kulunut vuosi oli hänelle erittäin menestyksekäs. Heinecker voitti peräti 3,2 miljoonaa euroa Hong Kongissa pelatusta pokeriturnauksesta.

Kesäkuussa saavutetulla turnausvoitolla on myös selkeä yhteys saksalaisen vuoden miljoonatulokseen. Ennen kesäkuuta Heinecker oli pelannut satunnaisesti netin isoissa käteispeleissä, mutta voiton jälkeen hänestä tuli niihin vakiokasvo. Laskennallisesti Heinecker on pelannut miljoonan euron kuukausipalkalla pokeria kesäkuusta lähtien.

Suomalaisista parhaiten on pärjännyt Patrik Antonius, joka on vuoden 2013 peleistä yli 1,2 miljoonaa euroa voitolla. Yli miljoona euroa nettipeleissä voittaneita oli seurannan mukaan yhteensä yhdeksän pokerinpelaajaa. Antonius nimettiinkin ehdolle vuoden pokerinpelaajaksi Suomessa viime viikolla Finnish Poker Awardsissa.

Vuoden suurin häviäjä on ollut tanskalainen Gus Hansen, joka on tällä hetkellä yli 6,1 miljoonaa euroa tappiolla nettipokeripeleistä vuonna 2013. Hansen on seurannan mukaan hävinnyt yhteensä 10,8 miljoonaa euroa viimeisen kuuden vuoden aikana, mikä on eniten netin käteispelien historiassa. 

Lähteet: Highstakesdb, Hendon, GPI poker Index.

Luitko jo nämä?