Superpesiksen JoMa–Jymy suorana ISTV:ssä torstaina – seuraa näitä asioita

IS:n kuukauden peli on vapaasti katsottavissa.

15.6.2021 7:05

Ilta-Sanomien kuukauden peli on miesten Superpesiksen Joensuu–Sotkamo. Joukkueet iskevät yhteen torstaina 17.6. kello 18.

Ottelu on vapaasti katsottavissa ISTV:ssä. Löydät ottelulähetyksen tästä artikkelista.

Ilta-Sanomat nostaa esille ottelun oleelliset tiedot ja puheenaiheet.

1.Kääntyykö JoMan kurssi?

Joensuulaisten alkukausi on ollut vaikeuksien sävyttämä, eikä pelinjohtaja Mikko Korhonen voi olla täysin tyytyväinen joukkueensa otteisiin. Sotkamon kaataminen toisi joukkueelle kuitenkin tarvittavan piristysruiskeen sekä kohentaisi rapistunutta itseluottamusta. Voittaakseen JoMan on kuitenkin lyötävä parasta pöytään.

2. Jatkuvatko juoksujuhlat?

Kenttä on rullannut alkukaudella molempien joukkueiden peleissä. Nyt odotettavissa on kuitenkin tiivistä ulkopelin juhlaa. Joensuun kenttä mahdollistaa kunnarit ja kauaksi vierivät läpilyönnit, mutta näissä otteluissa niitä ei saa lahjaksi.

3. Nousukas vastaan syrjäytetty

Sotkamon nuori lukkari Aapo Komulainen kaappasi viime syksynä sensaatiomaisesti paikan lautasen herrana JoMaan siirtyneeltä Ville Väliaholta. Taistelupari kohtaa nyt ensimmäistä kertaa virallisessa sarjaottelussa. Väliaho uhkuu näyttöhaluja, mutta teräshermoinen Komulainen haluaa varmasti näyttää, että Jymy nojaa oikeaan mieheen.

4. Samuel Tirkkonen

JoMan superlupaus on ottanut ennakkoluulottomasti ison roolin joukkueensa ykköskärjestä. Jymy tulee taatusti purkamaan nuoren vaihtolyöjän pelitaktiikan ennakolta atomeiksi, joten Tirkkosen on kaivettava kaneja hatusta. Itseluottamuksesta onnistumiset eivät kuitenkaan jää kiinni.

5. Joni Rytkönen

Pesiskenttien kikkapoika ja väriläiskä syttynee jälleen loistoonsa isojen panosten ottelussa. Vaikka Rytkösen talvi meni vaivoja parannellessa, on tahti ollut väkevää sarjan alussa. JoMan vahvan etukentän on löydettävä keinoja Rytkösen pysäyttämiseen, sillä Jymyn peli hengittää mailataiturin onnistumisista sekä etenemistaidoista

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?