Katso pesäpallokauden parhaiden palkitsemisjuhlallisuudet suorana lähetyksenä ISTV:ssä!

Päättyneen pesäpallokauden parhaat pelaajat palkitaan ISTV:n ja Ruudun suorassa lähetyksessä perjantaina 16.10.2020 kello 20 alkaen.

15.10.2020 13:59

Palkintonsa saavat vuoden pesäpalloilijat, vuoden lukkarit, vuoden pelinjohtajat ja monet muut ansioituneet ja menestyneet. Pudotuspelien arvokkaimpina pelaajina palkittiin jo kauden viimeisten otteluiden jälkeen jyväskyläläisen Kirittärien Ella Korpela ja Sotkamon Jymyn Niko Korhonen.

Vapaasti katsottava ISTV:n lähetys tilaisuudesta avautuu yllä olevaan videoruutuun. ISTV:ssä lähetys näkyy vain suorana, mutta tallenne tulee myöhemmin katsottavaksi Ruutuun.

Palkitsemisten yhteydessä palataan kesän huippuhetkiin, kerrataan mestaruuksien ratkaisut ja fiilistellään huippupesäpalloilijoiden huikeita taidonnäytteitä! Lähetyksen juontaa Ruudun pesäpallolähetyksistä tuttu Olli Eronen.

Sotkamon pelaajat, keskellä Roope Korhonen, juhlivat pesäpallon Suomen mestaruutta miesten Superpesiksen kolmannen finaaliottelun jälkeen Sotkamossa 26. syyskuuta 2020. Jymy kukisti finaalisarjassa Kouvolan Pallonlyöjät voitoin 2-1.

Palkitsemiset tapahtuvat Pesäpalloliiton ja Superpesiksen yhteistyökumppanin OP:n tiloissa Helsingin Vallilassa. Tilaisuuteen ei oteta yleisöä ja vain osa palkituista on paikalla, jotta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistusta lähikontaktien välttämisestä voidaan vastuullisesti noudattaa.

Palkitsemisilla on pesäpallossa pitkät perinteet. Ensimmäisenä vuoden mieslukkarina palkittiin Toijalan Pallo-Veikkojen Matti Rauko kaudella 1947 ja miespesäpalloilijana Vimpelin Vedon Viljo Niemi 1954 sekä vuoden naislukkarina helsinkiläisen Puna-Mustien Marja Kanerva 1972 ja naispesäpalloilijana helsinkiläisen Työväen Maila-Poikien Tuula Salonen 1961.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?