Kirittäret vai Manse? Naisten Superpesiksen finaali suorana ISTV:ssä - Pesäpallo - Ilta-Sanomat

Kirittäret vai Manse? Naisten Superpesiksen finaali suorana ISTV:ssä

Syysmyrsky siirsi naisten Superpesiksen ensimmäisen finaalin tälle päivälle. Näet lähetyksen tästä artikkelista.

18.9. 15:44 | Päivitetty 18.9. 16:06

IS:n kuukauden pelit, vapaasti ISTV:ssä katsottavat suorat lähetykset kotimaisesta palloilusta, jatkuvat perjantaina klo 15.45.

Vastakkain ovat Jyväskylän Kirittäret ja Manse PP naisten Superpesiksen ensimmäisessä loppuottelussa. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Peli piti pelata alkujaan torstaina, mutta se siirrettiin sääolosuhteiden takia perjantaille.

IS kokosi tähän artikkeliin muutaman kiinnostavan yksityiskohdan, johon katsojan kannattaa kiinnittää huomiota ensimmäisessä finaalissa.

Hyökkäys vastaan puolustus

Asetelmat finaalisarjalle käyvät selväksi heti avausottelussa. Manse on sarjan ylivoimaisesti nopein joukkue, joka vyöryttää kotiutuslyöjilleen ajolähtöjä kerta toisensa jälkeen. Kirittäret on kuitenkin erinomainen ulkopelijoukkue, joten tamperelaisten on löydettävä kotiutuslyönteihinsä vielä astetta enemmän juonikkuutta.

Emma Körkkö vastaan Virpi Hukka

Entiset Jyväskylän-aikojen joukkuekaverit ja sarjan valovoimaisimmat supertähdet kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa vastakkain loppuotteluissa. Pelaajaprofiileiltaan hyvin erilainen kaksikko. Kumpi nappaa joukkueensa reppuselkään ratkaisevalla hetkellä ja rätkäisee pallon pöpelikköön?

Pelinjohtajat

Kirittärien kaiken nähnyt ja voittanut pelinjohtaja Jussi Viljanen saa vastaansa Mansen nuoren tulokaspelinjohtaja Markus Wirzeniuksen. Molemmat viuhkamiehet ovat juonikkaita taktikkoja, mutta odotettavissa on myös sapeleiden kalistelua tunnepuolella.

Onko Kirittäret hereillä?

Odotettavissa on vähäjuoksuinen avausottelu ahtaalla Hippoksen kentällä, joten yksittäisten juoksujen tekeminen nousee ratkaisevaan rooliin. Kirittäret aloitti välierät Lapuaa vastaan erittäin hermostuneesti, ja samanlaiseen alkuun sillä ei ole nyt varaa. Vierasjoukkue Mansen syksy on ollut nousujohteinen, joten vierasvoitto avausottelusta voisi olla jopa ratkaisevaa koko ottelusarjalle.

Näet ottelun tämän artikkelin ylle aukeavasta videoruudusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?